FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Waalre

Als u op zoek bent naar een bedrijf om uw parketvloer in Waalre en omgeving te laten schuren, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en kunnen uw vloer weer laten stralen als nooit tevoren.

Of het nu gaat om een oudere vloer die toe is aan een opfrisbeurt, of om een nieuwe vloer die nog behandeld moet worden, wij staan voor u klaar. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen en kunnen uw parketvloer behandelen op de manier die het beste bij uw wensen past.

In Waalre en omgeving zijn er verschillende plaatsen waar wij onze diensten aanbieden, zoals Aalst en Waalre-dorp. Onze ervaren vakmensen weten precies hoe ze uw parketvloer moeten behandelen en kunnen u adviseren over de juiste behandeling en onderhoud van uw vloer.

Het laten schuren van uw parketvloer kan verschillende voordelen hebben. Zo kan het de levensduur van uw vloer verlengen, krassen en beschadigingen verwijderen en de uitstraling van uw vloer verbeteren. Bovendien zorgt een goed onderhouden parketvloer voor een warme en gezellige sfeer in huis.

Bij Vloeroptimaal streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Wij luisteren naar uw wensen en bieden u een oplossing op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten schuren van uw parketvloer in Waalre en omgeving.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal