FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Waalre

Heb jij een parketvloer in huis? Dan is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Een van de belangrijkste onderhoudsmaatregelen is het laten schuren van de parketvloer. Dit zorgt ervoor dat de vloer er weer als nieuw uitziet en dat beschadigingen en slijtageplekken worden verwijderd.

Woon jij in Waalwijk of omgeving, zoals ’s Grevelduin-Capelle, Sprang-Capelle of Waspik, en ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw parketvloer kan schuren? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en hebben al vele tevreden klanten geholpen in Waalwijk en omgeving.

Wanneer je ons inschakelt om je parketvloer te laten schuren, kun je rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Onze medewerkers zijn ervaren en hebben kennis van zaken als het gaat om parketvloeren. We gebruiken hiervoor professionele apparatuur en hoogwaardige materialen, zodat we het beste resultaat kunnen leveren.

Maar we doen meer dan alleen het schuren van je parketvloer. We kunnen ook de vloer behandelen, bijvoorbeeld door deze te oliën of te lakken. Dit zorgt ervoor dat de vloer weer beschermd is tegen vuil en vocht en er bovendien mooier uitziet.

Wil jij jouw parketvloer laten schuren in Waalwijk of omgeving? Neem dan contact op met Vloeroptimaal en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Je parketvloer ziet er binnen de kortste keren weer als nieuw uit!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal