FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Wassenaar

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw parket te laten schuren in Wassenaar en omgeving? Zoek dan niet verder dan Vloeroptimaal! Ons team van professionals is gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en zorgt ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Het schuren van parket is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw vloer. Na verloop van tijd kan parket namelijk beschadigd raken door bijvoorbeeld krassen, deuken of verkleuring. Door uw parket te laten schuren, verwijderen we deze beschadigingen en geven we uw vloer een nieuwe, frisse uitstraling. Ook is het schuren van parket nodig voordat deze opnieuw behandeld kan worden met bijvoorbeeld olie, lak of wax.

Bij Vloeroptimaal maken we gebruik van geavanceerde schuurmachines en stofafzuigsystemen om stofvrij te kunnen werken. Dit betekent dat u na afloop van de werkzaamheden geen last heeft van stof in uw woning. Daarnaast werken we alleen met hoogwaardige materialen en producten om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Onze service gaat verder dan alleen het schuren van uw parketvloer. We adviseren u ook graag over de juiste behandeling van uw vloer en kunnen deze direct voor u uitvoeren. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat en kunt u weer jarenlang genieten van een mooie, duurzame parketvloer.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of direct een afspraak maken om uw parket te laten schuren in Wassenaar en omgeving? Neem dan contact op met Vloeroptimaal. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal