FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Westland

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw parketvloer te laten schuren en behandelen in Westland? Zoek dan niet verder! Vloeroptimaal staat voor u klaar om uw parketvloer weer als nieuw te maken. Westland is een prachtige gemeente met veel verschillende plaatsen, zoals De Lier, ‘s-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen. Wij zijn er trots op om in al deze plaatsen onze diensten aan te bieden en kunnen garanderen dat u tevreden zult zijn met het resultaat.

Parket is een van de meest duurzame en aantrekkelijke vloerbedekkingen die er is, maar na verloop van tijd kan het zijn glans verliezen en er versleten uitzien. Gelukkig is er een oplossing – parket schuren en behandelen door Vloeroptimaal. Ons professionele team van vakmensen heeft jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren en kan zelfs de meest versleten vloeren weer in hun oorspronkelijke staat herstellen.

Onze behandeling omvat niet alleen het schuren van het parket, maar ook het vullen van gaten en scheuren, het aanbrengen van een beschermende laag en het polijsten van de vloer om hem weer te laten stralen. Door onze behandelingen zal uw parketvloer weer zo goed als nieuw zijn, en zijn glans en uitstraling weer terugkrijgen.

Wij begrijpen dat parket schuren en behandelen een belangrijke investering is en daarom bieden wij altijd een gratis offerte aan voor onze diensten. U kunt ons bellen of mailen en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Onze prijzen zijn eerlijk en transparant, dus u weet altijd precies wat u kunt verwachten.

Dus, als u in Westland woont en uw parketvloer er weer als nieuw uit wilt laten zien, neem dan contact op met Vloeroptimaal. Wij garanderen dat u tevreden zult zijn met het resultaat en dat uw parketvloer nog vele jaren mee zal gaan.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal