FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Woensdrecht

Bent u op zoek naar een specialist in het schuren en behandelen van parketvloeren in Woensdrecht, Hoogerheide, Ossendrecht of Putte? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren en professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren, behandelen en onderhouden van parketvloeren.

Een parketvloer is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Het geeft uw woning een warme en natuurlijke uitstraling. Het is echter wel belangrijk om uw parketvloer goed te onderhouden, zodat deze er mooi uit blijft zien. Het schuren en behandelen van uw parketvloer is hierbij van groot belang.

Door uw parketvloer regelmatig te laten schuren, zorgt u ervoor dat krassen en beschadigingen worden verwijderd en de vloer weer egaal wordt. Hierdoor ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Daarnaast zorgt een behandeling met olie of lak ervoor dat uw vloer goed beschermd is tegen vocht en vuil.

Bij Vloeroptimaal werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en moderne apparatuur. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat uw parketvloer weer in topconditie is. Wij bieden een uitgebreide service, van het schuren en behandelen van uw vloer tot het periodiek onderhoud ervan.

Wilt u uw parketvloer laten schuren en behandelen in Woensdrecht, Hoogerheide, Ossendrecht of Putte? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal