FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Zuidplas

Het laten schuren en behandelen van parketvloeren is een belangrijk onderdeel van het behoud van de kwaliteit en uitstraling van uw vloer. Woont u in Zuidplas of een van de omliggende dorpen, zoals Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel of Zevenhuizen, en bent u op zoek naar een bedrijf dat uw parketvloer kan schuren? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres!

Onze ervaren vakmensen weten precies hoe ze uw parketvloer moeten behandelen om deze weer als nieuw te laten lijken. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en apparatuur, kunnen wij uw vloer perfect schuren en behandelen, zonder dat deze beschadigd raakt. Wij begrijpen hoe belangrijk uw vloer voor u is en zorgen er daarom voor dat we deze met de grootste zorg behandelen.

Het schuren van uw parketvloer is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw vloer, maar ook voor de gezondheid van uw woning. Door het schuren en behandelen van uw parketvloer wordt deze ontdaan van stof en vuil, waardoor uw leefomgeving gezonder wordt. Daarnaast wordt de levensduur van uw parketvloer verlengd en voorkomt u zo onnodige kosten voor vervanging.

Bij Vloeroptimaal kunt u terecht voor het schuren en behandelen van parketvloeren in Zuidplas en de omgeving. Of het nu gaat om het verwijderen van krassen en vlekken of het aanbrengen van een beschermende laag, wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal