FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Zundert

Een mooie houten vloer kan de sfeer in huis versterken en zorgt voor een warme uitstraling. Maar na verloop van tijd kan het parket beschadigd raken, krassen vertonen en dof worden. Gelukkig hoeft u niet meteen de hele vloer te vervangen, want parket schuren kan ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. In Zundert en Rijsbergen zijn wij als Vloeroptimaal graag uw partner in het schuren en behandelen van parketvloeren.

Ons team van ervaren parketteurs werkt met de nieuwste technieken en materialen om uw vloer te schuren, te behandelen en te voorzien van een nieuwe afwerklaag. Zo krijgt uw parketvloer de uitstraling die het verdient en gaat hij weer jarenlang mee. Na het schuren van de vloer is het ook mogelijk om deze te voorzien van een kleurbehandeling of afwerking met olie, lak of wax. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw parketvloer.

Als u kiest voor Vloeroptimaal, kunt u rekenen op vakmanschap, kwaliteit en een uitstekende service. Wij nemen alle tijd om uw vloer zorgvuldig te schuren en af te werken, zodat u weer jarenlang kunt genieten van een mooie, stralende parketvloer. Dus bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het schuren en behandelen van uw parketvloer in Zundert of Rijsbergen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal