FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Schiedam

Parketvloeren zijn niet alleen mooi en duurzaam, maar ook een belangrijk onderdeel van je interieur. Ze zorgen voor warmte en comfort, en zijn bovendien gemakkelijk schoon te houden. Maar na verloop van tijd kan je parketvloer zijn glans verliezen en tekenen van slijtage vertonen. Gelukkig is parket schuren dé oplossing om je vloer weer nieuw leven in te blazen. En als je in Schiedam woont, hoef je niet verder te zoeken dan Vloeroptimaal.

Ons ervaren team van parketspecialisten kan elke parketvloer weer als nieuw maken door deze te schuren en te behandelen. We maken gebruik van professionele machines en producten om het beste resultaat te bereiken. Of je nu krassen en deuken wilt verwijderen, vlekken wilt behandelen of gewoon je vloer wilt opknappen, wij staan voor je klaar.

Als je je parketvloer laat schuren, zal deze er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook sterker en duurzamer zijn. Door de beschadigde toplaag te verwijderen, wordt het hout blootgesteld en kan deze opnieuw behandeld worden met oliën, lakken of waxen. Dit beschermt het hout en zorgt ervoor dat je parketvloer langer meegaat.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we dat het laten schuren van je parketvloer een investering is. Daarom bieden we eerlijke prijzen en gratis advies om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt voor jouw vloer en budget. We zijn trots op ons vakmanschap en bieden onze klanten een garantie op ons werk.

Dus als je in Schiedam of omgeving woont en op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf om je parketvloer te laten schuren en behandelen, zoek dan niet verder dan Vloeroptimaal. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen je parketvloer weer te laten stralen.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal