FAMILIEBEDRIJF

Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE

100% gericht op kwaliteit

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Advies en informatie op maat

Heeft u beschadigd parket?

Het is natuurlijk niet leuk wanneer uw parketvloer schade heeft. Gelukkig zijn wij experts in het herstellen van parket waardoor wij het voor u oplossen. Ook zijn wij vaak de eerste keus voor verzekeraars om de vloer weer te herstellen.

Waterschade, vochtschade, noem het maar op wij herstellen het voor u!

Heeft u waterschade?

Waterschade kan ontstaan zijn door een plantenbak, een kapotte radiator of bijvoorbeeld na een hevige regenbui waarbij de regen naar binnen is geslagen.

In de meeste gevallen is het niet mogelijk om dit met enkel schuren optimaal te krijgen. In dat geval is het een optie om een gedeelte te vervangen.

hieronder ziet u voorbeelden van wat wij zoal tegenkomen.

houtrot verwarmingsbuizen
Schadeherstel na vochtschade

Lichte watervlekken waarbij de vlekken juist lichter dan de vloer zijn geworden kunnen er vrijwel alle gevallen uitgeschuurd worden.

In het geval van waterschade door het gevolg van een kapotte vaatwasser is het raadzaam om het hout in de keuken volledig te vervangen door bijvoorbeeld plavuizen waardoor het probleem nooit meer kan ontstaan.

Heeft u Bol of hol staande planken?

Dit komt vrijwel altijd voor wanneer het gaat om een massief houten vloer die niet verlijmd zijn.

In de meeste gevallen is het goed mogelijk om met enkel schuren vlak te schuren. In het vervolg is het dan belangrijk om het vochtpercentage in huis stabiel te houden zodat het niet nogmaals gebeurt.

Algemene beschadigingen

Krassen en putjes van bijvoorbeeld naaldhakken of het verschuiven van meubelen of stoelen worden er volledig uitgeschuurd.

Roestschade

Bij vloeren die verlijmd en gespijkerd zijn komt het vaak voor dat de spijkertjes in contact zijn gekomen met vocht, waarbij er om het spijkertje heen een donker plekje is ontstaan.

Dit zit altijd door en door en kan daardoor alleen worden verholpen door het hout op die plekken te vervangen.

roestschade spijkertjes

Planken of stroken die loszitten

Bij een patroonvloer zoals een visgraat vloer kunnen een aantal stroken zijn komen los te zitten. Dit komt het meeste voor aan de kant van bijvoorbeeld de schuifpui.

In de praktijk wanneer het hout eruit wordt gehaald constateren wij vaak dat de ondervloer, die van spaanplaat is, is gaan rotten. Deze dient dan ook vervangen te worden.

Vloerinspectie

Let op !De vloer zal na elke vorm van reparatie in zijn geheel geschuurd en beschermd moeten worden. Een reparatie is in vele gevallen zinvol en uw vloer ziet er nadien weer prima uit. Laat onze vloerspecialist er naar kijken en hij kan u precies vertellen of een reparatie nog zin heeft of dat de vloer vervangen moet worden.

Waar wij trots op zijn!

U staat bij Vloeroptimaal centraal en dus ook wat de beoordeling is achteraf over onze werkwijze. Daarom werken wij samen met Klantenvertellen.nl zodat wij met u kunnen delen wat andere klanten van ons vinden. Wij hopen hiermee een transparant beeld te geven en uw vertrouwen te winnen.