FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Lakken In De Gemeente Breda

Ben je dol op de natuurlijke schoonheid van parketvloeren? In Breda en de omliggende plaatsen, zoals Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout, zijn houten vloeren een geliefde keuze vanwege hun warme uitstraling en duurzaamheid. Maar na verloop van tijd kunnen je vloeren tekenen van slijtage gaan vertonen. Gelukkig is er een oplossing: parket schuren en lakken.

In Breda en de genoemde plaatsen worden verschillende soorten hout gebruikt voor parketvloeren. Eikenhout is een veelgebruikte houtsoort vanwege zijn natuurlijke charme en duurzaamheid. Daarnaast zijn er andere prachtige houtsoorten zoals grenenhout, notenhout en beukenhout die een unieke uitstraling aan je vloeren kunnen geven. Elk type hout heeft zijn eigen kenmerken en esthetiek, waardoor je de mogelijkheid hebt om een vloer te kiezen die perfect past bij jouw persoonlijke smaak en interieurstijl.

Parket schuren en lakken is de ideale manier om je vloeren te herstellen en hun oorspronkelijke schoonheid te laten stralen. Bij Vloeroptimaal begrijpen we dat elke vloer uniek is en aandacht op maat nodig heeft. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om je parketvloeren te schuren, alle onvolkomenheden te verwijderen en ze vervolgens te voorzien van een hoogwaardige laklaag. Deze laklaag biedt niet alleen een prachtige glans, maar beschermt ook je vloeren tegen dagelijkse slijtage.

Bij het schuren en lakken van je parketvloeren bieden we verschillende afwerkingsopties om aan je persoonlijke voorkeuren te voldoen. Kies je voor een natuurlijke uitstraling met een matte lak? Of geef je de voorkeur aan een zijdeglans afwerking voor een subtiele glans? Misschien wil je juist een opvallende hoogglans afwerking om je vloeren te laten schitteren. Wat je keuze ook is, onze hoogwaardige lakken bieden duurzame bescherming en laten je vloeren er weer als nieuw uitzien.

Als je in Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout of nabijgelegen gebieden woont, staan we klaar om je te helpen bij het schuren en lakken van je houten vloeren. Bij Vloeroptimaal combineren we vakmanschap, kwaliteitsmaterialen en uitstekende service om jouw vloeren weer tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het transformeren van je vloeren met parket sch

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw houten of parketvloer laten schuren en lakken door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw Natuursteen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Voor een langdurige bescherming en glans brengt ons team een 2k laklaag aan op de essenhouten vloer in Gorinchem. Dit delicate proces vereist nauwkeurige aandacht en vaardigheid, zodat dit prachtige hardhout weer al zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt!
  • Merbau vloeren werden in Oud-Beijerland zorgvuldig geschuurd en voorbehandeld voor een professionele afwerking. De gekozen primer, KAMBALA, vormde de perfecte basis voor de STEP laklaag - met als resultaat een luxe eindproduct dat lang meegaat!
  • Onze professionals in Breda hebben onlangs een uitgebreide schuur- en behandelbeurt van vloeren met STEP 2k lak afgerond, waardoor ze een topafwerking hebben gekregen.
  • In Zevenbergen is een prachtige eikenhouten vloer weer tot leven gebracht met vakkundig schuren en een behandeling door STEP 2k zijdeglans lak. Het verbluffende resultaat maakt deze woning tot een benijdenswaardige bezienswaardigheid!

De zekerheden van Vloeroptimaal