FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Lakken In De Gemeente Dongen

Als je in Dongen woont en je houten vloeren wat liefdevolle aandacht nodig hebben, ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Met onze professionele diensten op het gebied van parket schuren en lakken kunnen we je vloeren weer laten stralen als nooit tevoren. Of je nu een eikenhouten parketvloer hebt of een andere houtsoort, wij zorgen voor een prachtige make-over die je interieur nieuw leven inblaast.

In Dongen worden diverse soorten hout gebruikt voor vloeren, waaronder eikenhout, grenenhout en beukenhout. Elk type hout heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling. Eikenhout is bijvoorbeeld bekend om zijn duurzaamheid en klassieke uitstraling, terwijl grenenhout een warme en rustieke sfeer creëert. Beukenhout is weer wat lichter van kleur en heeft een eigentijdse uitstraling. Wat voor houtsoort je ook hebt, onze experts weten er raad mee.

Het proces van parket schuren en lakken is een uitstekende manier om je vloeren te vernieuwen en ze weer in topconditie te brengen. Onze vakmensen gebruiken geavanceerde schuurtechnieken om krassen, vlekken en andere beschadigingen te verwijderen, waardoor je vloeren er weer als nieuw uitzien. Vervolgens brengen we een hoogwaardige laklaag aan om je vloeren te beschermen tegen toekomstige slijtage en om een prachtige glans te geven.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we dat elke vloer uniek is en speciale zorg verdient. Daarom stemmen we onze diensten af op jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu een natuurlijke matte afwerking verkiest of liever een zijdeglans of hoogglans effect wilt, we hebben de juiste lakoptie voor jou. Onze lakken zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een langdurige bescherming van je vloeren.

Als je je houten vloeren in Dongen wilt laten schuren en lakken, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen en kan een vrijblijvende offerte op maat voor je maken. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat je vloeren er weer prachtig uitzien. Geef je interieur de upgrade die het verdient met Vloeroptimaal en geniet van een vernieuwde en betoverende vloer.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw houten of parketvloer laten schuren en lakken door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw Natuursteen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Voor een langdurige bescherming en glans brengt ons team een 2k laklaag aan op de essenhouten vloer in Gorinchem. Dit delicate proces vereist nauwkeurige aandacht en vaardigheid, zodat dit prachtige hardhout weer al zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt!
  • Merbau vloeren werden in Oud-Beijerland zorgvuldig geschuurd en voorbehandeld voor een professionele afwerking. De gekozen primer, KAMBALA, vormde de perfecte basis voor de STEP laklaag - met als resultaat een luxe eindproduct dat lang meegaat!
  • Onze professionals in Breda hebben onlangs een uitgebreide schuur- en behandelbeurt van vloeren met STEP 2k lak afgerond, waardoor ze een topafwerking hebben gekregen.
  • In Zevenbergen is een prachtige eikenhouten vloer weer tot leven gebracht met vakkundig schuren en een behandeling door STEP 2k zijdeglans lak. Het verbluffende resultaat maakt deze woning tot een benijdenswaardige bezienswaardigheid!

De zekerheden van Vloeroptimaal