FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Lakken In De Gemeente Eersel

Heb je prachtige houten vloeren in Eersel die hun oorspronkelijke schoonheid hebben verloren? Bij Vloeroptimaal staan we klaar om je vloeren nieuw leven in te blazen met onze professionele diensten op het gebied van parket schuren en lakken. Of je nu in Duizel, Knegsel, Steensel, Vessem, Wintelre of Eersel zelf woont, wij bieden de oplossing voor al je vloerrenovatiebehoeften.

In Eersel en omliggende plaatsen wordt een verscheidenheid aan houtsoorten gebruikt voor vloeren. Eikenhout is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Het is bestand tegen slijtage en geeft een warme, tijdloze look aan je interieur. Daarnaast zijn er andere houtsoorten, zoals grenen en essen, die elk hun eigen unieke eigenschappen en charme hebben.

Als het gaat om het vernieuwen van je houten vloeren, is parket schuren en lakken een effectieve methode om ze te herstellen en te beschermen. Onze ervaren vakmensen maken gebruik van geavanceerde schuurtechnieken om alle krassen, vlekken en onvolkomenheden weg te werken, zodat je vloeren weer stralen als nooit tevoren. Vervolgens brengen we een hoogwaardige laklaag aan om je vloeren te beschermen tegen dagelijkse slijtage en om ze een prachtige glans te geven.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we dat elke vloer uniek is en speciale zorg verdient. Daarom stemmen we onze diensten af op jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu een natuurlijke, matte afwerking verkiest of juist een zijdeglans of hoogglans effect wenst, wij hebben de juiste lakoptie voor jou. Onze lakken zijn van hoge kwaliteit en bieden langdurige bescherming voor je vloeren.

Als je je houten vloeren in Eersel wilt laten schuren en lakken, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Ons professionele team staat voor je klaar en kan een vrijblijvende offerte op maat maken. Met Vloeroptimaal krijgen je vloeren de aandacht die ze verdienen, en kun je weer volop genieten van een prachtige en betoverende vloer. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw houten of parketvloer laten schuren en lakken door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw Natuursteen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Voor een langdurige bescherming en glans brengt ons team een 2k laklaag aan op de essenhouten vloer in Gorinchem. Dit delicate proces vereist nauwkeurige aandacht en vaardigheid, zodat dit prachtige hardhout weer al zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt!
  • Merbau vloeren werden in Oud-Beijerland zorgvuldig geschuurd en voorbehandeld voor een professionele afwerking. De gekozen primer, KAMBALA, vormde de perfecte basis voor de STEP laklaag - met als resultaat een luxe eindproduct dat lang meegaat!
  • Onze professionals in Breda hebben onlangs een uitgebreide schuur- en behandelbeurt van vloeren met STEP 2k lak afgerond, waardoor ze een topafwerking hebben gekregen.
  • In Zevenbergen is een prachtige eikenhouten vloer weer tot leven gebracht met vakkundig schuren en een behandeling door STEP 2k zijdeglans lak. Het verbluffende resultaat maakt deze woning tot een benijdenswaardige bezienswaardigheid!

De zekerheden van Vloeroptimaal