FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Lakken In De Gemeente Helmond

Ben je op zoek naar professionele parket schuren en lakken diensten in Helmond en omgeving? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en herstellen van houten vloeren, waaronder parket. Met onze expertise en vakmanschap zorgen we ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet.

In Helmond, inclusief de plaats Stiphout, zijn verschillende soorten hout populair voor vloeren. Eikenhout is een veelvoorkomende keuze vanwege zijn duurzaamheid, warme uitstraling en natuurlijke schoonheid. Daarnaast worden ook andere houtsoorten zoals beuken, esdoorn en walnoot vaak gebruikt. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen en esthetiek, waardoor je de vrijheid hebt om een vloer te kiezen die perfect bij jouw smaak en interieur past.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we dat jouw vloer een belangrijke rol speelt in de uitstraling van je woning. Na verloop van tijd kunnen houten vloeren echter tekenen van slijtage vertonen, zoals krassen, deuken en verkleuringen. Met onze schuur- en lakdiensten kunnen we deze problemen effectief aanpakken en je vloer weer in optimale staat brengen. Ons ervaren team maakt gebruik van geavanceerde schuurapparatuur om de vloer gelijkmatig en glad te schuren, waardoor eventuele oneffenheden worden verwijderd.

Vervolgens brengen we een hoogwaardige lak aan die je vloer niet alleen beschermt tegen dagelijkse slijtage, maar ook zorgt voor een prachtige glans en een langdurige afwerking. Onze lakken zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals mat, zijdeglans en hoogglans. Zo kun je de gewenste uitstraling creëren die perfect aansluit bij jouw interieurstijl.

Naast Helmond zijn we ook actief in andere gemeenten. Ons doel is om onze hoogwaardige diensten en vakmanschap aan te bieden aan klanten in verschillende regio’s, zodat ze kunnen genieten van prachtige en duurzame vloeren.

Ben je klaar om je houten vloer in Helmond en omgeving nieuw leven in te blazen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Vloeroptimaal. Ons professionele team staat klaar om je te adviseren en jouw vloerrenovatieproject tot een succes te maken. Kies voor kwaliteit en vakmanschap en geniet binnenkort van een prachtig vernieuwde vloer in je woning.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw houten of parketvloer laten schuren en lakken door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw Natuursteen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Voor een langdurige bescherming en glans brengt ons team een 2k laklaag aan op de essenhouten vloer in Gorinchem. Dit delicate proces vereist nauwkeurige aandacht en vaardigheid, zodat dit prachtige hardhout weer al zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt!
  • Merbau vloeren werden in Oud-Beijerland zorgvuldig geschuurd en voorbehandeld voor een professionele afwerking. De gekozen primer, KAMBALA, vormde de perfecte basis voor de STEP laklaag - met als resultaat een luxe eindproduct dat lang meegaat!
  • Onze professionals in Breda hebben onlangs een uitgebreide schuur- en behandelbeurt van vloeren met STEP 2k lak afgerond, waardoor ze een topafwerking hebben gekregen.
  • In Zevenbergen is een prachtige eikenhouten vloer weer tot leven gebracht met vakkundig schuren en een behandeling door STEP 2k zijdeglans lak. Het verbluffende resultaat maakt deze woning tot een benijdenswaardige bezienswaardigheid!

De zekerheden van Vloeroptimaal