FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Lakken In De Gemeente Kaag en Braassem

In de gemeente Kaag en Braassem, met plaatsen als Hoogmade, Leimuiden, Oude Wetering, Roelofarendsveen en Woubrugge, biedt Vloeroptimaal zijn expertise aan op het gebied van het schuren en lakken van houten vloeren. Of je nu een eikenhouten vloer, een grenen vloer, een beuken vloer of een esdoorn vloer hebt, wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet.

Het schuren en lakken van houten vloeren is een effectieve manier om de levensduur van je vloer te verlengen en hem een frisse uitstraling te geven. Bij Vloeroptimaal maken we gebruik van geavanceerde schuurtechnieken om de oude laklagen en eventuele beschadigingen te verwijderen. Vervolgens brengen we een hoogwaardige laklaag aan die de vloer beschermt tegen slijtage en vuil. Het resultaat is een vloer die er weer prachtig uitziet en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Naast het schuren en lakken van houten vloeren, bieden we ook andere diensten aan, zoals aankleuren en lakken van vloeren. Hiermee kun je jouw vloer een nieuwe kleur geven die past bij jouw interieur en persoonlijke smaak. Ook voor het schuren van tropisch hout, zoals teak of merbau, kun je bij ons terecht. We hebben ervaring met verschillende houtsoorten en zorgen ervoor dat elke vloer de juiste behandeling krijgt.

Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om jouw vloer in Kaag en Braassem te transformeren. We werken met hoogwaardige materialen en moderne apparatuur om de beste resultaten te garanderen. Bovendien zijn we niet alleen actief in Kaag en Braassem, maar ook in andere gemeenten. Dus waar je ook woont, wij komen graag naar je toe om je vloer weer als nieuw te maken.

Als je geïnteresseerd bent in het laten schuren en lakken van je houten vloer, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor jouw vloer. Bij Vloeroptimaal streven we naar uitstekend vakmanschap en tevreden klanten. Laat ons je helpen om je droomvloer te realiseren.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw houten of parketvloer laten schuren en lakken door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw Natuursteen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Voor een langdurige bescherming en glans brengt ons team een 2k laklaag aan op de essenhouten vloer in Gorinchem. Dit delicate proces vereist nauwkeurige aandacht en vaardigheid, zodat dit prachtige hardhout weer al zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt!
  • Merbau vloeren werden in Oud-Beijerland zorgvuldig geschuurd en voorbehandeld voor een professionele afwerking. De gekozen primer, KAMBALA, vormde de perfecte basis voor de STEP laklaag - met als resultaat een luxe eindproduct dat lang meegaat!
  • Onze professionals in Breda hebben onlangs een uitgebreide schuur- en behandelbeurt van vloeren met STEP 2k lak afgerond, waardoor ze een topafwerking hebben gekregen.
  • In Zevenbergen is een prachtige eikenhouten vloer weer tot leven gebracht met vakkundig schuren en een behandeling door STEP 2k zijdeglans lak. Het verbluffende resultaat maakt deze woning tot een benijdenswaardige bezienswaardigheid!

De zekerheden van Vloeroptimaal