FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Lakken In De Gemeente Someren

Bij Vloeroptimaal zijn we gespecialiseerd in het schuren en lakken van houten vloeren, waaronder het geliefde parket. Onze diensten strekken zich uit naar verschillende gemeenten, waaronder het prachtige Someren. Of je nu in Someren, Lierop of Someren-Eind woont, wij staan klaar om jouw vloer te transformeren en zijn natuurlijke schoonheid te herstellen.

Als het gaat om houten vloeren, zijn er diverse soorten hout die gebruikt worden in deze gemeente en die perfect geschikt zijn voor vloertoepassingen. Eén van de populaire keuzes is bijvoorbeeld eikenhout. Eiken parketvloeren zijn tijdloos en brengen een warme en luxe uitstraling in huis. Het duurzame karakter van eikenhout zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van een prachtige vloer.

Naast eikenhout zien we ook andere houtsoorten die veelvuldig worden gebruikt. Wat dacht je bijvoorbeeld van beukenhout? Beuken parketvloeren hebben een lichte kleur en een fijne nerfstructuur, waardoor ze een moderne en strakke uitstraling hebben. Beukenhout is tevens zeer slijtvast, waardoor het geschikt is voor intensief gebruikte ruimtes.

Een andere interessante optie is notenhout. Noten parketvloeren zijn bekend om hun rijke donkere kleur en prachtige tekening. Het hout heeft een luxe uitstraling en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Notenhout is daarnaast duurzaam en van nature bestand tegen vocht, waardoor het ideaal is voor badkamers en keukens.

Bij Vloeroptimaal zijn we trots op onze expertise en vakmanschap. We streven ernaar om elke vloer te transformeren tot een meesterwerk. Of je nu in Someren of in een andere gemeente woont, wij zijn actief in diverse regio’s en staan klaar om jouw vloer te voorzien van de beste behandeling.

Wil je graag jouw houten vloer laten schuren en lakken? Bij Vloeroptimaal ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen de waarde van een prachtige vloer en streven ernaar om het beste resultaat te leveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Samen kunnen we jouw vloer transformeren in een ware eyecatcher waar je trots op kunt zijn.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw houten of parketvloer laten schuren en lakken door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw Natuursteen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Voor een langdurige bescherming en glans brengt ons team een 2k laklaag aan op de essenhouten vloer in Gorinchem. Dit delicate proces vereist nauwkeurige aandacht en vaardigheid, zodat dit prachtige hardhout weer al zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt!
  • Merbau vloeren werden in Oud-Beijerland zorgvuldig geschuurd en voorbehandeld voor een professionele afwerking. De gekozen primer, KAMBALA, vormde de perfecte basis voor de STEP laklaag - met als resultaat een luxe eindproduct dat lang meegaat!
  • Onze professionals in Breda hebben onlangs een uitgebreide schuur- en behandelbeurt van vloeren met STEP 2k lak afgerond, waardoor ze een topafwerking hebben gekregen.
  • In Zevenbergen is een prachtige eikenhouten vloer weer tot leven gebracht met vakkundig schuren en een behandeling door STEP 2k zijdeglans lak. Het verbluffende resultaat maakt deze woning tot een benijdenswaardige bezienswaardigheid!

De zekerheden van Vloeroptimaal