FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Lakken In De Gemeente Vlaardingen

In de sfeervolle gemeente Vlaardingen, gelegen aan de oevers van de Nieuwe Maas, zijn er talloze prachtige woningen te vinden. Of je nu in het historische centrum van Vlaardingen woont, in de groene wijken van Holy of in de gezellige buurt van Vlaardingen West, één ding hebben deze woningen gemeen: ze verdienen een vloer die straalt.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we hoe belangrijk een goed verzorgde vloer is voor de uitstraling van je interieur. Of je nu een houten vloer hebt in je Vlaardingse appartement, een parketvloer in je jaren ’30 woning of een laminaatvloer in je moderne nieuwbouwhuis, wij zijn er om je vloer nieuw leven in te blazen.

Ons team van ervaren vloerspecialisten is gespecialiseerd in het schuren en lakken van houten vloeren en het renoveren van andere vloertypen. We beschikken over geavanceerde apparatuur en hoogwaardige producten om je vloer te herstellen, krassen te verwijderen en een prachtige afwerking aan te brengen. Of je nu kiest voor een klassieke matte lak, een trendy whitewash of een warme olielaag, we hebben de juiste oplossing voor jouw vloer.

Vloeroptimaal is trots om actief te zijn in Vlaardingen en omliggende gemeenten. Ons doel is om jouw vloer te transformeren tot een ware eyecatcher waar je elke dag van kunt genieten. We bieden niet alleen hoogwaardige vloerrenovaties, maar ook een uitstekende klantenservice. We luisteren naar jouw wensen, geven deskundig advies en leveren vakmanschap waarop je kunt vertrouwen.

Dus, als je in Vlaardingen woont en je vloer wilt laten schuren en lakken, neem dan vandaag nog contact met ons op. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe we je vloer kunnen transformeren. Geef je vloer een nieuwe glans en laat Vloeroptimaal het verschil maken in jouw Vlaardingse woning.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw houten of parketvloer laten schuren en lakken door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw Natuursteen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Voor een langdurige bescherming en glans brengt ons team een 2k laklaag aan op de essenhouten vloer in Gorinchem. Dit delicate proces vereist nauwkeurige aandacht en vaardigheid, zodat dit prachtige hardhout weer al zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt!
  • Merbau vloeren werden in Oud-Beijerland zorgvuldig geschuurd en voorbehandeld voor een professionele afwerking. De gekozen primer, KAMBALA, vormde de perfecte basis voor de STEP laklaag - met als resultaat een luxe eindproduct dat lang meegaat!
  • Onze professionals in Breda hebben onlangs een uitgebreide schuur- en behandelbeurt van vloeren met STEP 2k lak afgerond, waardoor ze een topafwerking hebben gekregen.
  • In Zevenbergen is een prachtige eikenhouten vloer weer tot leven gebracht met vakkundig schuren en een behandeling door STEP 2k zijdeglans lak. Het verbluffende resultaat maakt deze woning tot een benijdenswaardige bezienswaardigheid!

De zekerheden van Vloeroptimaal