FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Lakken In De Gemeente Westland

In het sfeervolle Westland, met zijn karakteristieke dorpen zoals De Lier, ‘s-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen, is een prachtige vloer een essentieel onderdeel van je interieur. Of je nu woont in een charmante boerderij in De Lier, een moderne woning in ‘s-Gravenzande of een gezellig huisje in Naaldwijk, een goed onderhouden vloer draagt bij aan de uitstraling en het comfort van je leefomgeving.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we het belang van een vloer die er stralend en stijlvol uitziet. Ons team van ervaren vloerspecialisten biedt hoogwaardige vloerrenovatiediensten in Westland en omliggende gebieden. Of je nu een houten vloer, parket of laminaat hebt, wij zorgen ervoor dat je vloer zijn oorspronkelijke schoonheid terugkrijgt.

Is je vloer beschadigd, vertoont hij slijtageplekken of heeft hij zijn glans verloren? Geen zorgen, wij staan voor je klaar. Onze vakmensen zullen je vloer zorgvuldig schuren om oneffenheden, krassen en oude afwerklagen te verwijderen. Vervolgens brengen we een hoogwaardige lak, olie of wax aan om je vloer te beschermen en een prachtige afwerking te geven die past bij je interieurstijl.

Bij Vloeroptimaal streven we naar vakmanschap van topkwaliteit en klanttevredenheid. Naast het schuren en lakken van vloeren bieden we ook andere diensten aan, zoals het repareren van beschadigde planken en het herstellen van vloercoatings. We hebben een breed scala aan houtsoorten en afwerkingsopties om aan al je wensen en behoeften te voldoen.

Ons team van professionals staat klaar om je te helpen bij het transformeren van je vloer in een prachtig pronkstuk. Of je nu woont in het bruisende centrum van Wateringen, het pittoreske De Lier of het gezellige Naaldwijk, onze vloerrenovatiediensten zijn beschikbaar voor jou.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we je vloer kunnen laten stralen. Laat Vloeroptimaal je vloer nieuw leven inblazen en geniet van een prachtige vloer die de show steelt in je woning in het betoverende Westland.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw houten of parketvloer laten schuren en lakken door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw Natuursteen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Voor een langdurige bescherming en glans brengt ons team een 2k laklaag aan op de essenhouten vloer in Gorinchem. Dit delicate proces vereist nauwkeurige aandacht en vaardigheid, zodat dit prachtige hardhout weer al zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt!
  • Merbau vloeren werden in Oud-Beijerland zorgvuldig geschuurd en voorbehandeld voor een professionele afwerking. De gekozen primer, KAMBALA, vormde de perfecte basis voor de STEP laklaag - met als resultaat een luxe eindproduct dat lang meegaat!
  • Onze professionals in Breda hebben onlangs een uitgebreide schuur- en behandelbeurt van vloeren met STEP 2k lak afgerond, waardoor ze een topafwerking hebben gekregen.
  • In Zevenbergen is een prachtige eikenhouten vloer weer tot leven gebracht met vakkundig schuren en een behandeling door STEP 2k zijdeglans lak. Het verbluffende resultaat maakt deze woning tot een benijdenswaardige bezienswaardigheid!

De zekerheden van Vloeroptimaal