FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Lakken In De Gemeente Zoetermeer

Heb je een prachtige houten vloer in je huis in Zoetermeer die zijn oorspronkelijke glans en schoonheid heeft verloren? Geen zorgen, bij Vloeroptimaal staan we klaar om je vloer nieuw leven in te blazen met onze professionele schuur- en lakdiensten. We begrijpen hoe belangrijk het is om een goed onderhouden en verzorgde vloer te hebben die de uitstraling van je interieur versterkt.

Met onze expertise en hoogwaardige materialen kunnen we je houten vloer grondig schuren om alle krassen, vlekken en oude laklagen te verwijderen. Dit proces zorgt ervoor dat de natuurlijke schoonheid van het hout weer naar voren komt. Vervolgens brengen we een hoogwaardige lakafwerking aan die je vloer beschermt tegen slijtage, vocht en vlekken, en tegelijkertijd een prachtige glans en een zijdezacht gevoel geeft.

Bij Vloeroptimaal werken we met verschillende soorten hout en kunnen we advies geven over de beste lakafwerking voor jouw specifieke vloer. Eikenhout, grenenhout, esdoornhout en vele andere houtsoorten kunnen worden geschuurd en gelakt om een duurzame en aantrekkelijke vloer te creëren die jarenlang meegaat.

Of je nu in Seghwaert, Oosterheem, Buytenwegh of een andere wijk in Zoetermeer woont, onze schuur- en lakdiensten zijn beschikbaar voor jou. Onze vloerspecialisten hebben ruime ervaring in het behandelen van houten vloeren en zorgen ervoor dat elk detail nauwkeurig wordt aangepakt. We streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, zodat je vloer er weer als nieuw uitziet.

Laat Vloeroptimaal je helpen om je houten vloer in Zoetermeer te herstellen en te transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we je kunnen helpen om de natuurlijke pracht van je vloer te herstellen. Geniet weer van een vloer die perfect past bij je interieur en zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in je huis.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw houten of parketvloer laten schuren en lakken door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw Natuursteen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Voor een langdurige bescherming en glans brengt ons team een 2k laklaag aan op de essenhouten vloer in Gorinchem. Dit delicate proces vereist nauwkeurige aandacht en vaardigheid, zodat dit prachtige hardhout weer al zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt!
  • Merbau vloeren werden in Oud-Beijerland zorgvuldig geschuurd en voorbehandeld voor een professionele afwerking. De gekozen primer, KAMBALA, vormde de perfecte basis voor de STEP laklaag - met als resultaat een luxe eindproduct dat lang meegaat!
  • Onze professionals in Breda hebben onlangs een uitgebreide schuur- en behandelbeurt van vloeren met STEP 2k lak afgerond, waardoor ze een topafwerking hebben gekregen.
  • In Zevenbergen is een prachtige eikenhouten vloer weer tot leven gebracht met vakkundig schuren en een behandeling door STEP 2k zijdeglans lak. Het verbluffende resultaat maakt deze woning tot een benijdenswaardige bezienswaardigheid!

De zekerheden van Vloeroptimaal