FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Lakken In De Gemeente Zwijndrecht

In de pittoreske gemeente Zuidplas vind je diverse charmante plaatsen, waaronder Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. Als je merkt dat je houten vloer zijn oorspronkelijke glans heeft verloren, staan wij voor je klaar. Bij Vloeroptimaal zijn we gespecialiseerd in het schuren en lakken van houten vloeren, waardoor ze er weer als nieuw uitzien.

Houten vloeren kunnen na verloop van tijd slijtage en beschadigingen vertonen door dagelijks gebruik. Gelukkig biedt ons schuur- en lakproces de perfecte oplossing. Onze deskundige vakmensen zullen je vloer grondig schuren om alle krassen, deuken en oude laklagen te verwijderen. Dit proces herstelt de natuurlijke schoonheid van het hout, waardoor je vloer er weer fris en vernieuwd uitziet.

Na het schuren brengen we een hoogwaardige laklaag aan op je vloer. Deze laklaag beschermt niet alleen tegen dagelijkse slijtage, vocht en vlekken, maar geeft ook een prachtige glans aan je vloer. Bij Vloeroptimaal hebben we diverse lakafwerkingen beschikbaar, zodat je de gewenste uitstraling voor je vloer kunt kiezen.

Of je nu in Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen of een andere plaats in Zuidplas woont, onze professionele vloerrenovatiediensten zijn beschikbaar voor jou. Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige uitvoering van het schuur- en lakproces, met oog voor detail en vakmanschap.

Het schuren en lakken van je vloer is een kosteneffectieve en duurzame oplossing die je vloer nieuw leven inblaast. Het verbetert niet alleen de uitstraling van je interieur, maar verlengt ook de levensduur van je vloer, zodat je er nog vele jaren van kunt genieten.

Neem vandaag nog contact op met Vloeroptimaal voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het herstellen en vernieuwen van je houten vloer in Zuidplas. Laat ons de schoonheid van schuren en lakken toepassen op je vloer, zodat deze weer straalt en een prachtige aanvulling vormt op je interieur.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw houten of parketvloer laten schuren en lakken door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw Natuursteen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Voor een langdurige bescherming en glans brengt ons team een 2k laklaag aan op de essenhouten vloer in Gorinchem. Dit delicate proces vereist nauwkeurige aandacht en vaardigheid, zodat dit prachtige hardhout weer al zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt!
  • Merbau vloeren werden in Oud-Beijerland zorgvuldig geschuurd en voorbehandeld voor een professionele afwerking. De gekozen primer, KAMBALA, vormde de perfecte basis voor de STEP laklaag - met als resultaat een luxe eindproduct dat lang meegaat!
  • Onze professionals in Breda hebben onlangs een uitgebreide schuur- en behandelbeurt van vloeren met STEP 2k lak afgerond, waardoor ze een topafwerking hebben gekregen.
  • In Zevenbergen is een prachtige eikenhouten vloer weer tot leven gebracht met vakkundig schuren en een behandeling door STEP 2k zijdeglans lak. Het verbluffende resultaat maakt deze woning tot een benijdenswaardige bezienswaardigheid!

De zekerheden van Vloeroptimaal