FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Baarle-Nassau

Als je in Baarle-Nassau woont en op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en oliën van parketvloeren en plankenvloeren, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Of je nu een eiken vloer, beuken vloer of andere houten vloer hebt, wij weten hoe we deze moeten behandelen om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Parket schuren en oliën is een uitstekende manier om eventuele beschadigingen en krassen te herstellen en jouw vloer een nieuwe uitstraling te geven. Bij Vloeroptimaal weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een mooie vloer te hebben die past bij de rest van je interieur. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het schuren en oliën van parketvloeren en plankenvloeren in Baarle.

Met olie kunnen we de eiken vloer een andere kleur geven, waardoor je een compleet nieuwe uitstraling kunt creëren die perfect past bij jouw interieur. Daarnaast zorgt het oliën van je vloer ervoor dat de vloer beter bestand is tegen vocht en vuil. Dit maakt het onderhoud van je vloer een stuk makkelijker en verlengt de levensduur van de vloer.

Als je je houten vloer in Baarle-Nassau wilt laten schuren en oliën, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze jouw parketvloer moeten behandelen om het beste resultaat te behalen. Wij staan bekend om onze kwaliteit, professionaliteit en klantvriendelijkheid.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jouw houten vloer weer stralen als nooit tevoren. Of je nu in Baarle of in de omgeving woont, wij komen graag bij je langs om jouw parketvloer of plankenvloer te schuren en oliën.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal