FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Bergeijk

Als je in Bergeijk woont of in een van de omliggende plaatsen, zoals Loo, Luyksgestel, Riethoven of Westerhoven, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres voor het schuren en oliën van parketvloeren en plankenvloeren. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het herstellen en vernieuwen van houten vloeren.

Het schuren van je houten vloer is een uitstekende manier om eventuele beschadigingen en krassen te herstellen. Dit zorgt ervoor dat je vloer er weer als nieuw uitziet en voelt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je vloer te laten oliën, wat verschillende voordelen heeft.

Met olie kunnen we namelijk de eiken vloer een andere kleur geven, waardoor je een compleet nieuwe uitstraling kunt creëren die past bij jouw interieur. Daarnaast zorgt het oliën van je vloer ervoor dat de vloer beter bestand is tegen vocht en vuil. Dit maakt het onderhoud van je vloer een stuk makkelijker en verlengt de levensduur van je vloer.

Als je in Bergeijk of een van de omliggende plaatsen woont en op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in parket schuren en oliën, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw houten vloer te laten stralen als nooit tevoren. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een vloer te hebben die er mooi uitziet en fijn aanvoelt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jouw houten vloer weer als nieuw maken. Of je nu in Loo, Luyksgestel, Riethoven, Westerhoven of Bergeijk woont, wij komen graag bij je langs om jouw vloer te schuren en oliën. Met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak garanderen wij een resultaat waar je jarenlang van kunt genieten!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal