FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Bergen op Zoom

Als je in Bergen op Zoom of Halsteren woont en op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en oliën van parketvloeren en plankenvloeren, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel bedrijf dat zich richt op het herstellen en vernieuwen van houten vloeren.

Parket schuren en oliën is een uitstekende manier om je vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Het schuren van je houten vloer verwijdert eventuele krassen en beschadigingen, terwijl het oliën van je vloer ervoor zorgt dat de vloer beter bestand is tegen vocht en vuil. Daarnaast kunnen we met olie de eiken vloer een andere kleur geven, waardoor je een compleet nieuwe uitstraling kunt creëren die past bij jouw interieur.

Bij Vloeroptimaal weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een mooie vloer te hebben die past bij de rest van je interieur. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en oliën van parketvloeren en plankenvloeren in Bergen op Zoom en Halsteren en hebben jarenlange ervaring met het behandelen van verschillende soorten houten vloeren.

Ons team van vakmensen staat klaar om jouw parketvloer of plankenvloer weer te laten stralen als nooit tevoren. Wij werken met de nieuwste apparatuur en technieken om het beste resultaat te behalen en zijn trots op de kwaliteit van ons werk.

Als je je houten vloer in Bergen op Zoom of Halsteren wilt laten schuren en oliën, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij je langs om jouw vloer te behandelen en ervoor te zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet. Of je nu in Bergen op Zoom of Halsteren woont, wij staan voor je klaar om jouw parketvloer of plankenvloer weer als nieuw te maken.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal