FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Bernheze

Als je in Bernheze woont en op zoek bent naar een bedrijf dat jouw houten vloeren professioneel kan schuren en oliën, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en vernieuwen van parketvloeren en plankenvloeren in Heesch, Heeswijk-Dinther en Nistelrode.

Het schuren en oliën van een parketvloer of plankenvloer kan een wereld van verschil maken voor jouw vloer. Door het schuren worden eventuele krassen en beschadigingen verwijderd, terwijl het oliën ervoor zorgt dat de vloer beter bestand is tegen vocht en vuil. Het resultaat is een prachtige vloer die er weer als nieuw uitziet en weer jarenlang meegaat.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we hoe belangrijk een mooie en goed onderhouden vloer is voor jouw huis of bedrijf. Ons team van vakmensen heeft jarenlange ervaring in het behandelen van verschillende soorten houten vloeren en maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om het beste resultaat te behalen.

Wij werken altijd nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun wensen en behoeften worden gehoord en dat het eindresultaat voldoet aan hun verwachtingen. Onze vakmensen zijn professioneel, betrouwbaar en werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat je parketvloer of plankenvloer zo snel mogelijk weer in gebruik kan worden genomen.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om je eiken vloer een andere kleur te geven met behulp van olie. Dit betekent dat je niet alleen een vernieuwde vloer krijgt, maar ook nog eens een compleet nieuwe uitstraling die past bij jouw interieur.

Als je in Heesch, Heeswijk-Dinther, Nistelrode of elders in Bernheze woont en op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het schuren en oliën van jouw parketvloer of plankenvloer, neem dan contact op met Vloeroptimaal. Wij staan voor je klaar en garanderen een resultaat waar je blij van wordt.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal