FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Best

Als je in Best, Aarle of Batadorp woont en op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en oliën van parketvloeren en plankenvloeren, dan hoef je niet verder te zoeken dan Vloeroptimaal. Wij hebben jarenlange ervaring in het herstellen en vernieuwen van houten vloeren en weten precies hoe we jouw vloer weer als nieuw kunnen maken.

Het schuren en oliën van een parketvloer of plankenvloer kan een grote impact hebben op de uitstraling van je woning of bedrijfspand. Door het schuren worden eventuele krassen en beschadigingen verwijderd en wordt de vloer weer glad en egaal. Het oliën zorgt ervoor dat de vloer beter bestand is tegen vocht en vuil en dat de natuurlijke kleur van het hout naar voren komt.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we dat elke vloer uniek is en daarom bieden we verschillende behandelingen en oliën aan om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Zo kunnen we bijvoorbeeld je eiken vloer een compleet andere kleur geven door gebruik te maken van speciale olie. Dit betekent dat je niet alleen een vernieuwde vloer krijgt, maar ook nog eens een compleet nieuwe uitstraling die past bij jouw interieur.

Onze vakmensen zijn professioneel en betrouwbaar en werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat je parketvloer of plankenvloer zo snel mogelijk weer in gebruik kan worden genomen. We werken altijd nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun wensen en behoeften worden gehoord en dat het eindresultaat voldoet aan hun verwachtingen.

Kortom, als je op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en oliën van parketvloeren en plankenvloeren in Best, Aarle of Batadorp, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw vloer weer als nieuw kunnen maken!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal