FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Bladel

Een parketvloer of plankenvloer is een prachtige toevoeging aan elk huis. Het is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en kan de uitstraling van uw huis veranderen. Maar na verloop van tijd kan uw vloer beschadigd raken door dagelijks gebruik, zoals krassen, deuken en verkleuring. Als uw vloer er niet meer zo mooi uitziet als toen hij voor het eerst werd gelegd, overweeg dan om hem te laten schuren en oliën door Vloeroptimaal in Bladel of Casteren.

Wij begrijpen dat uw vloer een belangrijk onderdeel is van uw huis en dat u wilt dat deze er zo goed mogelijk uitziet. Door uw vloer te laten schuren en oliën, zorgen wij ervoor dat deze er weer als nieuw uitziet. We kunnen krassen en deuken verwijderen en uw vloer behandelen met een beschermende olielaag, zodat deze weer jaren meegaat.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we ook dat het kiezen van de juiste kleur voor uw vloer een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij verschillende kleuren olie aan die op uw eiken vloer kunnen worden aangebracht. Zo kunnen we uw vloer een andere kleur geven en een nieuwe uitstraling geven aan uw huis in Bladel of Casteren.

Ons team van professionals is ervaren en zorgt ervoor dat uw vloer op een efficiënte en professionele manier wordt behandeld. We gebruiken de nieuwste technieken en apparatuur om uw vloer te schuren en oliën, en we zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd als we klaar zijn.

Wij zijn trots op onze kwaliteit en service, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat van onze werkzaamheden. Als u in Bladel of Casteren woont en op zoek bent naar een bedrijf dat uw parketvloer of plankenvloer kan schuren en oliën, neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal