FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Boekel

Welkom in Boekel en Venhorst, waar mooie houten vloeren een populaire keuze zijn voor interieurdecoratie. Het hebben van een houten vloer is een echte toevoeging aan de sfeer van uw huis. Het is duurzaam, tijdloos en voegt een gevoel van warmte toe aan de kamer. Na verloop van tijd kan de vloer echter gaan slijten en onvolkomenheden vertonen. Het is dan tijd om de vloer te schuren en te oliën om de vloer weer in topconditie te krijgen.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we hoe belangrijk het is om een mooie, duurzame vloer te hebben. Onze experts zijn gespecialiseerd in het schuren en oliën van parketvloeren en planken vloeren. We bieden onze diensten aan in Boekel en Venhorst en staan altijd klaar om uw vloer weer in topconditie te krijgen.

Wanneer uw vloer versleten of beschadigd is, kan het schuren van de vloer de oplossing zijn. Het schuren van de vloer betekent dat de bovenste laag van de vloer wordt verwijderd, waardoor eventuele onvolkomenheden en krassen worden verwijderd. Vervolgens wordt de vloer geolied om deze te beschermen en te versterken. Bij Vloeroptimaal gebruiken we alleen hoogwaardige olie die uw vloer een natuurlijke uitstraling geeft. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om uw eiken vloer een andere kleur te geven met onze speciale kleur oliën.

Het schuren en oliën van uw vloer is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw huis, maar kan ook bijdragen aan de gezondheid en veiligheid van uw gezin. Door het schuren van de vloer wordt voorkomen dat er splinters ontstaan en de olie die we gebruiken is duurzaam en milieuvriendelijk.

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw vloer kan schuren en oliën in Boekel of Venhorst, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring in het behandelen van houten vloeren en ons team van experts zal ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal