FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Breda

Wilt u uw houten vloer in Breda en omstreken laten schuren en oliën? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Of u nu een parketvloer of planken vloer heeft, wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Onze expertise en jarenlange ervaring maken ons dé specialist in het onderhouden en behandelen van houten vloeren.

Parket schuren en oliën is een klus die regelmatig moet worden uitgevoerd om uw vloer in goede conditie te houden. Door het dagelijkse gebruik kunnen er krassen en slijtplekken ontstaan, wat het uiterlijk van uw vloer kan aantasten. Door het schuren en oliën van uw vloer wordt het hout weer glad en worden beschadigingen weggewerkt. Daarnaast krijgt uw vloer met olie ook nog eens een prachtige nieuwe uitstraling.

Het schuren van uw parketvloer is een secuur werkje en vergt de nodige expertise. Het is belangrijk dat dit op de juiste manier wordt gedaan, zodat de kwaliteit van uw vloer gewaarborgd blijft. Bij Vloeroptimaal werken wij dan ook enkel met vakmensen die precies weten hoe ze uw vloer moeten schuren en oliën. Zo bent u verzekerd van een vloer die er weer als nieuw uitziet en jarenlang mee kan gaan.

Naast het schuren en oliën van uw vloer, bieden wij ook de mogelijkheid om uw eiken vloer een andere kleur te geven. Dit is een mooie manier om uw vloer een persoonlijke touch te geven en het past ook nog eens bij de huidige woontrends. Met de keuze uit verschillende kleuren olie kunt u uw vloer helemaal aanpassen aan uw smaak.

Wij zijn actief in diverse plaatsen in de omgeving van Breda, waaronder Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout. Onze service is erop gericht om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo komen wij graag bij u thuis om uw vloer te inspecteren en u te voorzien van een passend advies. Vervolgens stellen wij een offerte op en kunt u zelf beslissen of u uw vloer door ons wilt laten behandelen.

Bent u op zoek naar een professionele partij voor het schuren en oliën van uw parketvloer in Breda of omstreken? Neem dan contact op met Vloeroptimaal en ontdek onze kwaliteit en vakmanschap!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal