FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Deurne

Het schuren en oliën van parket of planken vloeren is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw houten vloer. Door het regelmatig schuren van uw vloer, verwijdert u krassen, vlekken en andere beschadigingen. Na het schuren kan de vloer opnieuw worden behandeld met olie om hem er weer als nieuw uit te laten zien.

Vloeroptimaal is het bedrijf dat u zoekt als het gaat om het schuren en oliën van uw parketvloer of plankenvloer. Wij zijn gevestigd in de gemeente Deurne en kunnen de bewoners van deze gemeente en omgeving helpen met het onderhoud van hun houten vloer.

In de gemeente Deurne zijn er veel verschillende soorten woningen met verschillende stijlen en smaken. Of u nu in een modern huis woont of in een oudere woning, wij kunnen u helpen uw houten vloer te laten stralen als nooit tevoren. Wij hebben ervaring met het behandelen van verschillende soorten houten vloeren, waaronder eiken vloeren. Met onze oliën kunnen we uw eiken vloer een andere kleur geven, waardoor deze perfect past bij uw interieur.

In de gemeente Deurne hebben wij al veel tevreden klanten geholpen met het schuren en oliën van hun houten vloer. Wij zijn trots op ons vakmanschap en we nemen de tijd om ervoor te zorgen dat uw vloer er perfect uitziet. Ons team van professionals werkt met de beste apparatuur en materialen om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw parketvloer of plankenvloer kan schuren en oliën in Deurne en omgeving, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte op maat. Wij staan altijd voor u klaar!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal