FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Dongen

Als je op zoek bent naar een manier om je houten vloer weer nieuw leven in te blazen, dan is het schuren en oliën van je parket vloer of planken vloer wellicht de oplossing voor jou. Bij Vloeroptimaal hebben we jarenlange ervaring met het behandelen van houten vloeren in de regio Dongen en omstreken, dus je kunt erop vertrouwen dat we je vloer weer in topconditie kunnen brengen.

Parket schuren en oliën is een vak apart en vereist de nodige kennis en ervaring. Bij Vloeroptimaal hebben we de juiste expertise en materialen in huis om je vloer weer als nieuw te maken. We beginnen met het schuren van de vloer, waarbij we alle beschadigingen, vlekken en oneffenheden verwijderen. Daarna wordt de vloer opnieuw geolied, zodat hij er weer als nieuw uitziet en optimaal beschermd is tegen slijtage en vuil.

Bij het oliën van je parket vloer of planken vloer kun je kiezen uit verschillende kleuren. Zo kun je ervoor kiezen om de oorspronkelijke kleur van de vloer te behouden, of juist te kiezen voor een compleet andere kleur. Vooral bij eiken vloeren kan dit een prachtig effect geven, omdat de nerven en noesten van het hout hierdoor nog beter tot hun recht komen.

In de regio Dongen bieden we onze diensten aan in onder andere Biezenmortel, Kaatsheuvel en Loon op Zand. Dus of je nu in het hartje van Dongen woont of in een van de omliggende dorpen, wij staan voor je klaar om je houten vloer weer als nieuw te maken.

Het schuren en oliën van je parket vloer of planken vloer is een investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Bovendien kan het ook de waarde van je woning verhogen, omdat een goed onderhouden vloer nu eenmaal meer waard is dan een versleten vloer. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het schuren en oliën van jouw parket vloer of planken vloer. Wij staan voor je klaar met onze expertise en ervaring!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal