FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Drimmelen

Het schuren en oliën van parketvloeren of plankenvloeren is een vak apart. Het is niet iets wat je zomaar zelf kunt doen, tenzij je de juiste kennis en ervaring hebt. Als je in de gemeente Drimmelen woont en op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en oliën van parketvloeren of plankenvloeren, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres.

Vloeroptimaal heeft jarenlange ervaring in het vak en kan alle soorten houten vloeren voorzien van een nieuwe look. Of je nu een eiken vloer hebt die er dof en verouderd uitziet, of een beuken vloer die beschadigd is door intensief gebruik, Vloeroptimaal kan je helpen om je vloer weer als nieuw te laten lijken.

Een van de voordelen van het oliën van je parketvloer is dat je de kleur van je vloer kunt aanpassen. Zo kan een eiken vloer bijvoorbeeld een lichtere of donkerdere tint krijgen, afhankelijk van de kleur olie die je kiest. Dit is een goede optie als je je interieur wilt vernieuwen zonder de hele vloer te vervangen.

Als je in Drimmelen, Lage Zwaluwe, Made of Terheijden woont en op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en oliën van parketvloeren of plankenvloeren, dan raden wij je aan om contact op te nemen met Vloeroptimaal. Onze ervaren vakmensen helpen je graag om je houten vloer weer in topconditie te krijgen, zodat je er nog jarenlang van kunt genieten.

Kortom, het schuren en oliën van parketvloeren of plankenvloeren is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je vloer er als nieuw uitziet en lang meegaat. Bij Vloeroptimaal hebben we de kennis en ervaring om je hierbij te helpen, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal