FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Geertruidenberg

Een mooie, houten vloer is de perfecte toevoeging aan elk huis. Het kan echter na verloop van tijd beschadigd raken en er versleten uitzien. Gelukkig biedt Vloeroptimaal de oplossing. Het schuren en oliën van parket vloeren en planken vloeren is hun specialiteit en zij kunnen uw vloer er weer als nieuw uit laten zien.

In Geertruidenberg en Raamsdonksveer zijn er veel huizen met houten vloeren en parketvloeren. Door de jaren heen kunnen deze vloeren slijten, verkleuren en krassen en vlekken vertonen. Het kan een teleurstellend gezicht zijn en het kan u zelfs weerhouden om bezoekers uit te nodigen in uw huis. Maar er is geen reden tot paniek. Door uw vloer te laten schuren en oliën door Vloeroptimaal, kunt u uw vloer weer een nieuw leven geven.

Bij Vloeroptimaal maken ze gebruik van moderne technieken en hoogwaardige materialen om uw vloer de beste behandeling te geven. Ze kunnen uw parketvloer of plankenvloer schuren om alle beschadigde delen te verwijderen en het oppervlak glad te maken. Daarnaast bieden ze verschillende soorten oliën aan om uw vloer een nieuwe kleur te geven. U kunt ervoor kiezen om de natuurlijke uitstraling van het hout te behouden of om een kleur te kiezen die past bij uw interieur.

Het oliën van uw vloer heeft nog meer voordelen dan alleen het verbeteren van de kleur en uitstraling. Het oliën beschermt de vloer namelijk ook tegen toekomstige slijtage en beschadigingen. Door de poriën van het hout op te vullen met olie, wordt het hout minder kwetsbaar voor water en vuil en wordt het oppervlak duurzamer. Het resultaat is een mooie en langdurige vloer.

Als u in Geertruidenberg of Raamsdonksveer woont en uw houten vloer nieuw leven wilt inblazen, dan is Vloeroptimaal uw ideale partner. Met hun deskundige team van professionals en hun hoogwaardige producten kunnen ze ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Wacht niet langer en geef uw vloer de aandacht die het verdient. Neem contact op met Vloeroptimaal voor meer informatie over het schuren en oliën van uw vloer.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal