FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Geldrop-Mierlo

Geldrop-Mierlo is een mooie gemeente in de provincie Noord-Brabant, met twee kernen die allebei hun eigen charme hebben. Of je nu in Geldrop woont, met zijn prachtige kasteel en historische centrum, of in Mierlo, met zijn mooie bossen en heidevelden, er is één ding waar de bewoners van deze gemeente het over eens zijn: een mooie houten vloer is de perfecte aanvulling op hun interieur.

Maar een houten vloer heeft natuurlijk wel onderhoud nodig. En soms is een goede opknapbeurt nodig om de vloer weer te laten stralen als vanouds. Dat is waar Vloeroptimaal in beeld komt. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en oliën van parket- en plankenvloeren, en we weten als geen ander hoe we jouw vloer weer als nieuw kunnen laten lijken.

Misschien denk je dat het schuren en oliën van je vloer veel gedoe is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in het opknappen van vloeren, en we weten precies wat er nodig is om jouw vloer weer in topconditie te krijgen. Of je nu een parketvloer of een plankenvloer hebt, wij hebben de kennis en expertise in huis om de klus te klaren.

En weet je wat het mooie is van het oliën van een eiken vloer? Je kunt er een hele andere uitstraling mee creëren. Wist je bijvoorbeeld dat je door middel van olie je eiken vloer een donkere of juist lichte kleur kunt geven? Zo kun je jouw interieur een compleet nieuwe look geven, zonder dat je de hele vloer hoeft te vervangen.

Dus, woon jij in Geldrop of Mierlo en ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw houten vloer kan schuren en oliën? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit, en we weten precies hoe we jouw vloer weer als nieuw kunnen laten lijken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal