FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Gemert-Bakel

Welkom bij Vloeroptimaal, uw lokale expert in het schuren en oliën van parket- en plankenvloeren in Gemert-Bakel! Als u op zoek bent naar een professionele vloerrenovatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Parket- en plankenvloeren zijn duurzame en mooie keuzes voor uw woning, maar na verloop van tijd kunnen ze beschadigd raken door slijtage of andere factoren. Het schuren van uw vloer is dan een goede oplossing om deze weer in topconditie te krijgen. Het schuren verwijdert de bovenste laag van uw vloer en zorgt ervoor dat het oppervlak glad en gelijkmatig wordt. Na het schuren is uw vloer klaar om te worden geolied.

Bij Vloeroptimaal bieden wij verschillende opties voor het oliën van uw vloer, inclusief het aanpassen van de kleur van uw eiken vloer. Met onze expertise kunnen wij uw vloer de perfecte kleur geven die past bij uw interieur. Dit is een geweldige manier om uw woning een nieuwe look te geven zonder de kosten en het gedoe van een complete renovatie.

In Gemert-Bakel hebben wij ons gespecialiseerd in het schuren en oliën van parket- en plankenvloeren in zowel woningen als bedrijfspanden. Of u nu op zoek bent naar een opfrisbeurt voor uw woonkamer, slaapkamer of kantoor, wij zijn er om u te helpen.

Onze klanten staan bij ons altijd op de eerste plaats en wij werken alleen met de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet en dat u er nog vele jaren van kunt genieten.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele service voor het schuren en oliën van uw parket- of plankenvloer in Gemert-Bakel, neem dan vandaag nog contact op met Vloeroptimaal. Wij kijken er naar uit om u te helpen bij het creëren van de vloer van uw dromen!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal