FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Gilze en Rijen

Als bewoners van Gilze en Rijen wilt u natuurlijk het beste voor uw houten vloer of parket vloer. Het regelmatig onderhouden van uw vloer is dan ook belangrijk om de levensduur te verlengen en de uitstraling van uw vloer te behouden. Bij Vloeroptimaal hebben we jarenlange ervaring in het schuren en oliën van parket en planken vloeren, en we zijn er om u te helpen.

Het schuren van uw vloer is een belangrijk onderdeel van het onderhoudsproces. Door uw vloer te schuren worden oneffenheden en beschadigingen verwijderd en wordt de vloer weer mooi egaal. Vervolgens is het belangrijk om de vloer te behandelen met olie om hem te beschermen tegen slijtage en vuil. Bij Vloeroptimaal hebben we een ruime keuze aan oliën die uw vloer niet alleen beschermen, maar ook een nieuwe kleur kunnen geven.

Wist u dat we met olie de eiken vloer een andere kleur kunnen geven? Met behulp van onze kleurpigmenten kunt u uw vloer een compleet nieuwe uitstraling geven. Van een warme bruine tint tot aan een moderne grijze kleur; bij ons is alles mogelijk. We helpen u graag bij het kiezen van de perfecte kleur die past bij uw interieur.

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw houten vloer of parket vloer kan schuren en behandelen met olie in Gilze of Rijen, bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking en een vloer die er weer als nieuw uitziet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal