FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Goirle

Als het gaat om het renoveren van parketvloeren of plankenvloeren, is het schuren en oliën van de vloer een van de meest effectieve manieren om een oude en verweerde vloer weer nieuw leven in te blazen. Dit is waar Vloeroptimaal in Goirle en Riel bij kan helpen. We zijn gespecialiseerd in het schuren en oliën van parketvloeren en plankenvloeren en kunnen de vloer in uw huis weer als nieuw laten lijken.

Bij het schuren van de vloer wordt de bovenste laag van de vloer afgeschuurd, zodat alle krassen, deuken en vlekken worden verwijderd. Dit zorgt voor een vlakke en gladde ondergrond, klaar voor verdere behandeling. Vervolgens wordt de vloer behandeld met olie, wat niet alleen de kleur en glans van de vloer verbetert, maar ook de duurzaamheid en bescherming tegen slijtage en krassen verhoogt.

Een van de grootste voordelen van het oliën van een vloer is dat de kleur van de vloer kan worden veranderd. Met onze verschillende kleuropties voor de olie, kunt u de kleur van uw eiken vloer aanpassen aan uw smaak en de stijl van uw interieur. Van lichtere tinten zoals wit of naturel tot donkerdere tinten zoals grijs of zwart, er is voor elk wat wils.

Ons team van professionals is goed opgeleid en ervaren in het schuren en oliën van parketvloeren en plankenvloeren. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet en nog jaren meegaat. Bovendien zorgen we ervoor dat de werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd, zodat u uw gerenoveerde vloer snel weer in gebruik kunt nemen.

Dus, als u in Goirle of Riel woont en op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en oliën van parketvloeren en plankenvloeren, neem dan contact op met Vloeroptimaal. We zullen u graag adviseren en helpen bij het kiezen van de juiste kleur en afwerking voor uw vloer. Laat ons uw vloer er weer als nieuw uit laten zien!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal