FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Heusden

Het schuren en oliën van parket of planken vloeren is een belangrijk proces om de levensduur en de uitstraling van uw vloer te verlengen. Dit is precies waar Vloeroptimaal in de gemeente Heusden u bij kan helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van alle soorten houten vloeren, en onze diensten zijn beschikbaar in verschillende plaatsen in Heusden, zoals Drunen, Heusden en Vlijmen.

Als u overweegt om uw vloer te laten schuren en oliën, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van ervaren vakmensen zal uw vloer schuren en weer als nieuw maken. Door het schuren wordt de bovenste laag van uw vloer verwijderd, waardoor de oorspronkelijke kleur van het hout weer zichtbaar wordt en eventuele beschadigingen worden hersteld. Vervolgens wordt de vloer behandeld met olie om deze te beschermen tegen slijtage en vuil.

Een bijkomend voordeel van het oliën van uw vloer is dat u hiermee ook de kleur van de eiken vloer kunt veranderen. Bij Vloeroptimaal hebben we een breed scala aan oliën beschikbaar, waardoor u uw vloer een andere tint of kleur kunt geven die past bij uw interieur en persoonlijke smaak.

Als u ervoor kiest om uw vloer te laten schuren en oliën door Vloeroptimaal, dan kunt u erop vertrouwen dat uw vloer in goede handen is. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het behandelen van houten vloeren, en ze werken met de nieuwste apparatuur en technieken om het beste resultaat te behalen.

Of u nu in Drunen, Heusden, Vlijmen of een andere plaats in Heusden woont, Vloeroptimaal staat voor u klaar om uw vloer weer als nieuw te maken. Dus als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf om uw houten vloer te laten schuren en oliën, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal