FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Hilvarenbeek

Een houten vloer is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Het kan een gevoel van warmte en gezelligheid creëren dat andere vloerbedekkingen niet kunnen bieden. Maar na verloop van tijd kan een houten vloer zijn glans verliezen, en dat is waar het schuren en oliën van de vloer van pas komt. Als je in Diessen of Hilvarenbeek woont en op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat jouw houten vloer kan schuren en oliën, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres.

Onze diensten omvatten het schuren van de vloer om de oude afwerking te verwijderen en de vloer klaar te maken voor een nieuwe afwerking. Hierdoor kan de vloer weer ademen en er weer als nieuw uitzien. Na het schuren kunnen wij de vloer behandelen met olie om deze te beschermen tegen vlekken en krassen, en om het hout te voeden. Bovendien kunnen wij met de juiste kleur olie de vloer een compleet andere uitstraling geven.

Het proces begint met het afschermen van de ruimte om ervoor te zorgen dat er geen stof of puin in andere delen van je huis terechtkomt. Vervolgens zullen we de vloer schuren met behulp van een schuurmachine om de bestaande afwerking te verwijderen. Na het schuren van de vloer, brengen we de olie aan in verschillende lagen, zodat de vloer gelijkmatig en volledig gedekt is. Het eindresultaat is een mooie, glanzende houten vloer die er weer als nieuw uitziet.

Als je op zoek bent naar een manier om je houten vloer weer tot leven te brengen, dan is het schuren en oliën van de vloer de perfecte oplossing. Het kan de levensduur van je vloer verlengen en er weer als nieuw uit laten zien. Ons team van professionele vloerspecialisten staat klaar om je te helpen bij het transformeren van je vloer in een ware eyecatcher.

Kies voor Vloeroptimaal als je in Diessen of Hilvarenbeek woont en op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor het schuren en oliën van je houten vloer. Wij zorgen ervoor dat je vloer er weer als nieuw uitziet en blijft uitzien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal