FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Krimpen aan den IJssel

In het pittoreske Krimpen aan den IJssel en de omliggende gebieden vind je talloze woningen met prachtige houten vloeren. Maar na verloop van tijd kunnen zelfs de meest robuuste vloeren tekenen van slijtage vertonen. Gelukkig is er een oplossing die je vloer weer als nieuw kan laten schitteren: het schuren en oliën van parketvloeren en plankenvloeren.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we het belang van goed onderhoud en willen we je helpen om je houten vloer in optimale staat te houden. Onze deskundige vakmensen zijn gespecialiseerd in het schuren van vloeren, waarbij ze gebruikmaken van geavanceerde apparatuur en technieken om alle beschadigingen, krassen en onvolkomenheden te verwijderen. Het resultaat is een vloer die er weer prachtig uitziet en klaar is om de tand des tijds te doorstaan.

Maar dat is niet alles. Met onze oliën kunnen we je eiken vloer een geheel nieuwe uitstraling geven. Heb je altijd al gedroomd van een warmere, diepere kleur voor je vloer? Of wil je juist een lichtere tint om meer licht in je interieur te brengen? Met onze oliën is het mogelijk om de kleur van je vloer aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeur. We nemen de tijd om samen met jou de perfecte kleur te kiezen die past bij je interieur en stijl.

Bij Vloeroptimaal staat klanttevredenheid voorop. We streven naar een uitstekende service en zorgen ervoor dat je vloerbehandeling probleemloos verloopt. Onze vriendelijke medewerkers beantwoorden graag al je vragen en voorzien je van professioneel advies. We begrijpen dat je vloer een waardevol bezit is en we behandelen deze met de grootste zorg en expertise.

Dus, inwoners van Krimpen aan den IJssel en omgeving, als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf om je houten vloer te laten schuren en behandelen met olie, zoek dan niet verder. Vloeroptimaal staat voor je klaar om je vloer nieuw leven in te blazen en te laten stralen als nooit tevoren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw vloer. Vertrouw op ons vakmanschap en expertise voor het schuren en oliën van je parket- en plankenvloeren.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal