FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Laarbeek

Als je een mooie houten vloer hebt, wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Maar na verloop van tijd kan het zijn dat de vloer zijn glans verliest of beschadigd raakt door dagelijks gebruik. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je parketvloer of plankenvloer weer als nieuw te laten lijken. Een daarvan is het schuren en oliën van de vloer. Bij Vloeroptimaal in Laarbeek en omgeving zijn we gespecialiseerd in het schuren en oliën van houten vloeren en zorgen we ervoor dat je vloer er weer als nieuw uitziet.

In Laarbeek hebben we klanten in Aarle-Rixtel, Beek en Donk en Lieshout geholpen met het schuren en oliën van hun parketvloer of plankenvloer. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke behandeling nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Met onze professionele schuurmachines verwijderen we alle oneffenheden en beschadigingen uit de vloer. Dit zorgt ervoor dat de vloer weer helemaal glad en egaal is.

Nadat we de vloer geschuurd hebben, is het tijd om de vloer te oliën. Het voordeel van het oliën van een parketvloer of plankenvloer is dat je de vloer een andere kleur kunt geven. Dit is vooral handig als je de uitstraling van je interieur wilt veranderen, maar geen compleet nieuwe vloer wilt leggen. Met de juiste olie kunnen we de kleur van de vloer aanpassen aan jouw wensen. Het resultaat is een vloer die er weer als nieuw uitziet en perfect past bij de rest van je interieur.

Bij Vloeroptimaal vinden we het belangrijk dat de klant tevreden is met het resultaat. Daarom geven we graag advies over welke behandeling het beste bij de vloer past. Ook bespreken we de verschillende kleuren en soorten olie, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. We werken alleen met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat de behandeling op een professionele manier wordt uitgevoerd. Zo weet je zeker dat je vloer er weer als nieuw uitziet en dat je er jarenlang plezier van zult hebben.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en oliën van parketvloeren en plankenvloeren, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Of je nu in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout of elders in Laarbeek woont, wij staan voor je klaar om jouw vloer weer als nieuw te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal