FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Loon op Zand

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw parket- of planken vloer te laten schuren en oliën in de omgeving van Loon op Zand? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en oliën van houten vloeren en hebben jarenlange ervaring in het vak.

Parket schuren en oliën is de ideale manier om uw vloer weer een frisse en nieuwe uitstraling te geven. Door het schuren wordt de bovenste laag van de vloer verwijderd, waardoor beschadigingen en verkleuringen verdwijnen. Vervolgens wordt de vloer behandeld met olie, waardoor de kleur en structuur van het hout mooi naar voren komen en de vloer beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Wist u dat we met olie ook de kleur van de eiken vloer kunnen veranderen? Zo krijgt uw vloer een totaal nieuwe uitstraling die perfect past bij uw interieur.

Als u in de omgeving van Loon op Zand woont, kunt u ons inschakelen om uw vloer weer als nieuw te maken. Wij zijn actief in de gehele regio en hebben veel tevreden klanten in Kaatsheuvel en omstreken. Onze vakmensen komen bij u thuis langs om de vloer te inspecteren en een offerte op maat te maken. Zo weet u precies wat de kosten zijn en wat u kunt verwachten van onze dienstverlening.

Bij Vloeroptimaal werken we alleen met de beste materialen en machines, zodat we altijd de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in het schuren en oliën van parket en planken vloeren. U kunt er dus op vertrouwen dat uw vloer in goede handen is en dat het eindresultaat verbluffend zal zijn.

Kortom, bent u op zoek naar een bedrijf dat uw parket- of planken vloer kan schuren en oliën in Loon op Zand of omgeving? Dan kunt u bij Vloeroptimaal terecht voor professioneel en vakkundig advies en uitvoering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij helpen u graag verder!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal