FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Maashorst

Een houten vloer is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Maar na verloop van tijd kan de vloer slijten en zijn glans verliezen. Gelukkig is er een oplossing: het schuren en oliën van parket vloeren of planken vloeren door Vloeroptimaal in Maashorst en omgeving.

In Maashorst zijn er verschillende plaatsen waar bewoners hun houten vloer kunnen laten schuren en oliën. Denk aan Odiliapeel, Schaijk, Uden, Volkel en Zeeland. Het is belangrijk om de vloer regelmatig te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze er op zijn best uit blijft zien.

Het schuren van de vloer is een belangrijk onderdeel van het onderhoudsproces. Dit zorgt ervoor dat de oude laag van de vloer wordt verwijderd, zodat er een nieuwe laag kan worden aangebracht. Dit proces kan de vloer er als nieuw uit laten zien en kleine beschadigingen zoals krassen en deuken verwijderen.

Vervolgens kan de vloer behandeld worden met olie, wat de houten vloer beschermt tegen toekomstige slijtage en beschadigingen. Bij Vloeroptimaal bieden we verschillende soorten oliebehandelingen aan, waaronder kleurbehandelingen. Hiermee kunnen we de eiken vloer een andere kleur geven, zodat deze perfect past bij het interieur van de kamer.

Het schuren en oliën van parket vloeren en planken vloeren is een proces dat het beste kan worden overgelaten aan professionals zoals Vloeroptimaal. Wij hebben de expertise en de juiste apparatuur om de vloer zo goed mogelijk te behandelen.

Als u op zoek bent naar een bedrijf om uw houten vloer te laten schuren en behandelen met olie in Maashorst en omgeving, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bekijk onze website voor meer informatie over onze diensten.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal