FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Als je op zoek bent naar een manier om je houten vloer weer als nieuw te laten lijken, dan is het schuren en oliën van je parketvloer of planken vloer een uitstekende oplossing. Bij Vloeroptimaal weten we als geen ander hoe belangrijk het is om je houten vloer goed te onderhouden, en daarom bieden wij onze schuur- en oliediensten aan in Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Als je parketvloer of planken vloer beschadigd is geraakt door jarenlang gebruik, dan kan het schuren van de vloer een goede manier zijn om de vloer te herstellen. Bij het schuren van een vloer wordt de bovenste laag van de vloer verwijderd, waardoor eventuele krassen, deuken en andere beschadigingen worden verwijderd. Na het schuren is de vloer weer klaar om opnieuw behandeld te worden.

Een van de beste manieren om een geschuurde vloer te behandelen is door de vloer te oliën. Olie is een uitstekende manier om de houten vloer te beschermen tegen vuil, stof en vocht, en het zorgt ervoor dat de vloer er weer als nieuw uitziet. Bovendien biedt olie een extra laag bescherming tegen krassen en slijtage.

Bij Vloeroptimaal bieden we verschillende soorten oliën aan om uit te kiezen, waaronder oliën met een kleurtint. Dit betekent dat je je eiken vloer een compleet nieuwe uitstraling kunt geven met een kleur naar keuze. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke houtkleur, een warme amberkleur of een diepe, donkere kleur, wij hebben de olie die bij jouw smaak past.

Als je op zoek bent naar een bedrijf om je parketvloer of planken vloer te laten schuren en oliën in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat je vloer er weer als nieuw uitziet, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het schuren en oliën van je houten vloer.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal