FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente 's-Hertogenbosch

Als je op zoek bent naar een manier om je houten vloer weer nieuw leven in te blazen, dan is parket schuren en oliën wellicht de perfecte oplossing voor jou. Vloeroptimaal is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en oliën van parketvloeren en plankenvloeren in ‘s-Hertogenbosch en omgeving, waaronder Rosmalen, Empel, Hintham en Nuland.

Door het schuren van je houten vloer worden eventuele beschadigingen en krassen verwijderd. Dit zorgt ervoor dat je vloer er weer als nieuw uitziet en voelt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je vloer te laten oliën, wat verschillende voordelen heeft.

Met olie kunnen we namelijk de eiken vloer een andere kleur geven, waardoor je een compleet nieuwe uitstraling kunt creëren. Ook zorgt het oliën van je vloer ervoor dat de vloer beter bestand is tegen vocht en vuil. Daarnaast wordt de levensduur van je vloer verlengd en wordt de vloer beter beschermd tegen krassen en slijtage.

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in parket schuren en oliën in ‘s-Hertogenbosch en omgeving? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw houten vloer te laten stralen als nooit tevoren. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal