FAMILIEBEDRIJF

Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE

100% gericht op kwaliteit

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Advies en informatie op maat

Essen vloer schuren

Geef uw essen vloer weer een nieuw leven door deze te laten schuren door Vloeroptimaal. Zo straalt uw vloer weer als nieuw. En kan deze er weer jaren tegenaan! Vraag vrijblijvend advies aan via de onderstaande knop of bel ons op: 0852736058

  • Essen schuren en behandelen met STEP 2k zijdeglans in Schelluinen.

Essen vloer lichter maken

Een gelakte essen houten vloer lichter maken kan door de vloer te laten schuren en behandelen met SKYLT lak. Deze lak heeft een blekende werking waardoor het net lijkt alsof de vloer niet behandeld is.

Essen vloer schuren lakken

Wilt u de essen vloer laten behandelen met een traditionele lak dan kan dit uiteraard ook. Schuren en lakken voor een essen vloer kan in zowel mat als zijdeglans.

Essen vloer schuren en oliën

Olie is een bescherming wat in het hout moet trekken. Doordat essen weinig structuur heeft in het hout kan de olie maar minimaal intrekken, dit zorgt ervoor dat er veel meer onderhoud aan de vloer moet worden gedaan. Hierdoor raden wij het schuren en oliën op een essen vloer af.

Vraag vrijblijvend advies

Geef uw essen vloer weer een nieuw leven door deze te laten schuren door Vloeroptimaal. Zo straalt uw vloer weer als nieuw. En kan deze er weer jaren tegenaan! Een houten vloer renovatie voor ieder type hout helpen wij u graag verder mee. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren van iedere soort hout, zoals: Bamboe, Beuken, Essen, Eikenhout, Grenen, Noten, Afzelia en andere tropische houtsoorten. Vraag vrijblijvend advies aan via de onderstaande knop of bel ons op: 0852736058