FAMILIEBEDRIJF

Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE

100% gericht op kwaliteit

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Advies en informatie op maat

Renovatie natuurstenen vloer

Vloeroptimaal is een echt familiebedrijf gespecialiseerd in het polijsten en renoveren van bestaande natuursteen vloeren, zoals marmer of hardsteen.

De betrokkenheid bij het bedrijf is door deze bedrijfsopzet zeer groot. Waardoor iedereen meewerkt de kwaliteit van A tot Z te garanderen. Van een aanvraag en oplevering tot de nazorg!

Wilt u uw natuurstenen vloer laten polijsten voor een renovatie?

Heeft u een versleten of oude natuursteen vloer die wel een volledige reiniging of polijstbeurt kan gebruiken? Of heeft u bijvoorbeeld een leisteen vloer die aan vernieuwing toe is?

Bij Vloeroptimaal bent u voor de renovatie van een natuurstenen vloer aan het juiste adres. In combinatie van eigen experts en professionele producten kunnen wij er voor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw gaat uitzien!

Natuurstenen vloer laten polijsten

  • Travertin natuursteen vloer gereinigd en gepolijst met HMK R155. Voor het onderhoud wordt de vloer onderhouden HMK P324. Deze vloer is gepolijst in Zwijndrecht

Meer informatie over het laten reinigen en polijsten en het laten beschermen van natuursteen met bijvoorbeeld een zeep of een impregnerend middel.

Hardsteen polijsten

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.

Meer informatie over het laten reinigen en polijsten en het laten beschermen van hardsteen met bijvoorbeeld een zeep of een olie.

Marmer polijsten

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.

Meer informatie over het laten reinigen en polijsten en het laten beschermen van marmer met bijvoorbeeld een zeep of een impregnerend middel.

Leisteen polijsten

  • In Dordrecht beschermt u uw leistenen oppervlakken met Leisteenolie - een krachtige oplossing die steen beschermt en tegelijkertijd glans geeft.
  • Ons deskundige team in Middelharnis voltooide onlangs een indrukwekkend project, waarbij de schoonheid en glans van een leistenen vloer werd hersteld met gespecialiseerde steenzeep.
  • Haal de schoonheid van uw leistenen vloer naar boven met een professionele schoonmaak- en beschermingsbehandeling met gespecialiseerde leisteenolie. Herstel de glans van dit tijdloze materiaal en garandeer een lange levensduur in elke ruimte.

Meer informatie over het laten reinigen en beschermen van een leisteen vloer en beschermen met leisteen olie of steenzeep.