FAMILIEBEDRIJF

Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE

100% gericht op kwaliteit

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Advies en informatie op maat

Wie wij zijn en wat wij doen?

Vloeroptimaal is een echt familiebedrijf gespecialiseerd in het polijsten van bestaande natuursteen vloeren, zoals marmer of hardsteen. De betrokkenheid bij het bedrijf is door deze bedrijfsopzet zeer groot daardoor werkt de gehele familie mee zodat wij de kwaliteit van A tot Z te garanderen. Van een aanvraag en oplevering tot de nazorg!

Marmer Polijsten
Marmer-polijsten-papendrecht

Uw natuursteen vloer laten polijsten?

Heeft u een versleten of oude natuursteen vloer die wel een volledige reiniging of polijstbeurt kan gebruiken? Of heeft u bijvoorbeeld een leisteen vloer die aan vernieuwing toe is?

Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. In combinatie van eigen experts en professionele producten kunnen wij er voor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw gaat uitzien!

Advies op maat

Afhankelijk van de steensoort en uw wensen, maken wij voor voor u een plan op maat zodat de vloer zodat het eindresultaat zo mooi mogelijk wordt.

Marmer polijsten

Wat houdt het reinigen precies in?

Als het gaat om het professioneel reinigen en polijsten van een natuursteen vloer dan bedoelen wij uiteraard niet dat we met een allesreiniger de vloer gaan moppen.

Professioneel materiaal

Door gebruik te maken van professionele reinigingsproducten in combinatie met een schurende polijst pad onder een machine zorgen we ervoor dat de natuursteen vloer volledig gereinigd wordt.

Zonder een goede basis kan een natuursteen vloer niet netjes worden gepolijst.

Marmer Polijsten

Kunnen krassen worden verwijderd?

De Kleine krasjes in de vloer die ontstaan zijn door normaal gebruik van de vloer kunnen zo goed als worden verwijderd. Helaas kunnen wij dit van tevoren niet garanderen omdat wij afhankelijk zijn van de hardheid.

Gele/bruine vlekken in de vloer?

Deze vlekken kunnen er in de meeste gevallen niet volledig uit worden gepolijst, dit komt omdat die vlekken kunnen ontstaan zijn door het oxideren van de ijzerdeeltjes in het marmer.

Wat houdt het polijsten precies in?

Het polijsten van een natuursteen vloer kunt u eigenlijk vergelijken met met het schuren van hout. Alleen i.p.v. schuurpapier gebruiken wij diamantschijven. Allereerst wordt de vloer intensief gereinigd zodat opgebouwde zeepresten en vervuiling kunnen worden verwijderd. Vervolgens wordt het natuursteen van grof naar fijn geschuurd tot de gewenste glansgraad.

Beschermen met zeep of impregneren?

Nadat de vloer gereinigd en eventueel gepolijst is wilt u natuurlijk dat de vloer er zo lang mogelijk netjes blijft uitzien. Om dit te bereiken kunnen wij u de volgende opties aanbieden:

  • Behandelen met een impregnerende zeep.
  • Behandelen met een impregneermiddel. U kunt hierbij ook kiezen voor een kleur verdiepende variant, dit is vooral heel erg mooi bij donkere hardstenen vloeren.
Impregneren van hardsteen

Waar wij trots op zijn!

U staat bij Vloeroptimaal centraal en dus ook wat de beoordeling is achteraf over onze werkwijze. Daarom werken wij samen met Klantenvertellen.nl zodat wij met u kunnen delen wat andere klanten van ons vinden. Wij hopen hiermee een transparant beeld te geven en uw vertrouwen te winnen.