FAMILIEBEDRIJF

Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE

100% gericht op kwaliteit

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Advies en informatie op maat

Uw parket of houten vloer laten schuren en behandelen met Skylt lak

Voor een natuurlijke onbehandelde uitstraling kiest u voor Skylt.

Niet tropische houten vloeren zoals eiken, grenen of essen lenen zich perfect voor de afwerking met Skylt lak. De lak geeft door zijn licht blekende en unieke ultra matte aspect een mooie, natuurlijke uitstraling van het hout en beschermt tegen slijtage en vlekken. Na de behandeling oogt de vloer als onbehandeld en alleen geschuurd.

parket schuren en skylt lak

Onze werkwijze:

Allereerst dient de vloer door ons volledig kaal geschuurd te worden en schuurkras vrij te worden gepolijst. Na het schuren en polijsten van de vloer wordt de vloer 3x behandeld met de RigoStep Skylt 2-componenten lak voor een onzichtbare natuurlijke ‘look’. Voordat de laatste laklaag wordt aangebracht zal de vloer lichtjes worden gepolijst zodat na de afwerking de vloer minder ruw aanvoelt. Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze.

Hoelang duurt het om een vloer te schuren en te lakken

Let op:

De onderstaande tijden zijn schatting op basis van het gemiddelde. Wij hebben geen invloed op de staat van de vloer zoals wij die de eerste dag aantreffen en ook niet op droog tijden maar wij kunnen wel extra interne vakmensen inschakelen wanneer dit gewenst wordt.

  • Tot 40 á 50 m2 in 2 dagen. Dit heeft te maken met dat er 3 lagen lak geplaatst moeten worden waarbij tussen alle laklagen gewacht moet worden tot dat deze volledig gedroogd is. Dit is ook afhankelijk van de luchtvochtigheid, ventilatie en de temperatuur.
  • Vanaf 50m2 tot ongeveer 100m2 komt er 1 arbeidsdag bij.

Waar wij trots op zijn!

U staat bij Vloeroptimaal centraal en dus ook wat de beoordeling is achteraf over onze werkwijze. Daarom werken wij samen met Klantenvertellen.nl zodat wij met u kunnen delen wat andere klanten van ons vinden. Wij hopen hiermee een transparant beeld te geven en uw vertrouwen te winnen.