FAMILIEBEDRIJF

Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE

100% gericht op kwaliteit

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Advies en informatie op maat

Uw parket of houten vloer laten schuren en lakken?

Zoekt u een professioneel bedrijf die uw vloer netjes kan schuren en lakken? Dan hoeft u gelukkig niet meer verder te zoeken. Uw vloer kan namelijk door ons op vele manieren worden afgewerkt, maar voor wie een blijvende, mooie en duurzame bescherming zoekt zonder al te veel onderhoud kiest voor een afwerking met vloer lak. Wij bieden u keuze uit verschillende soorten lak, en verschillende soorten voorbehandelingen waarna de vloer netjes door onze eigen vloerspecialisten wordt afgewerkt.

Glansstalen lak

Wat zijn de voordelen / nadelen van lak:

Het lakken van een parketvloer brengt de afwerking van houten vloeren op het hoogst mogelijke niveau van schoonheid, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Het is eenvoudig in onderhoud alleen beschadigingen zijn in de meeste gevallen niet plaatselijk bij te werken. Bij een hoogglans afgewerkte houten vloer zullen de krassen mat zijn dus sneller opvallen.

parket schuren en lakken papendrecht

De verschillende soorten afwerkingen met lak op een rijtje

Skylt 2-componenten lak

Behoud de natuurlijke uitstraling van het hout en beschermt optimaal tegen slijtage, vlekken en geeft door zijn licht blekende en unieke ultra matte aspect een mooie, natuurlijke uitstraling. De vloer oogt als onbehandeld en alleen geschuurd. Deze lak is niet geschikt voor het afwerken van kalkhoudende tropische houtsoorten. Klik hier voor meer informatie.
Glansgraad:
 • ultra mat

Step 2-componenten lak

Geschikt voor zeer intensief belaste vloeren met veel ‘verkeer’. Zeer goed bestand tegen gebruikers krassen veroorzaakt door zand onder schoenen en dergelijke. De Step lak is ook goed bestendig tegen vlekken van water, alcohol, koffie, wijn en thee wat eventueel op de vloer terecht kan komen.
Glansgraden:
 • mat
 • zijdeglans
 • hoogglans

Kurk lak

Wie een blijvend mooie en duurzame bescherming zoekt voor een kurkvloer, kiest voor een watergedragen PU kurklak. Dit product brengt de afwerking van kurk op het hoogst mogelijke niveau van schoonheid, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak.
Glansgraden:
 • mat
 • zijdeglans

Skylt overlakbare kleurolie + 2-componenten lak

Heeft u een eiken houten vloer? Dan bestaat er de mogelijkheid om de vloer te kleuren en te lakken. Hierdoor geef je een gekleurde vloer een optimale bescherming en minimaal onderhoud!
Eiken is een houtsoort wat zich prima laat aankleuren naar een kleur die bij uw smaak en interieur past. Na de voorbehandeling met de Skylt Overlakbare Kleurolie worden er 2 laklagen aangebracht om zowel de kleur als het hout optimaal te beschermen tegen gebruikerssporen. Klik hier voor meer informatie.
Glansgraden:
 • Ultra-mat
 • mat
 • zijdeglas

Rainbow Colorprimer + 2-componenten Lak

Wilt u uw vloer dekkend laten verven en beschermen met een 2-componenten lak dan bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft hierbij keuze uit de standaardkleuren lichtgrijs, donkergrijs, zwart en wit. Wij kunnen elke kleur laten maken, hiervoor hebben wij alleen een RAL-code nodig. Klik hier voor meer informatie.
Glansgraden:
 • ultramat
 • mat
 • zijdeglans
 • hoogglans

Waar wij trots op zijn!

U staat bij Vloeroptimaal centraal en dus ook wat de beoordeling is achteraf over onze werkwijze. Daarom werken wij samen met Klantenvertellen.nl zodat wij met u kunnen delen wat andere klanten van ons vinden. Wij hopen hiermee een transparant beeld te geven en uw vertrouwen te winnen.