FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Gilze en Rijen

Bent u een inwoner van Gilze en Rijen en heeft u een prachtige hardstenen vloer die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen, polijsten en impregneren van diverse soorten vloeren, waaronder hardsteen.

Hardsteen is een mooie, duurzame en slijtvaste vloersoort. Echter, na verloop van tijd kan de vloer dof worden en kunnen er krassen en vlekken ontstaan. Dit kan het uiterlijk van uw vloer aantasten. Het is daarom belangrijk om uw hardstenen vloer regelmatig te laten onderhouden. Bij Vloeroptimaal hebben wij jarenlange ervaring in het onderhouden van hardstenen vloeren.

Onze vakmensen weten precies wat uw hardstenen vloer nodig heeft om weer als nieuw te stralen. Door middel van speciale apparatuur en professionele technieken reinigen wij uw vloer grondig en verwijderen we krassen en vlekken. Vervolgens polijsten wij uw vloer tot deze weer glanst als nooit tevoren. Tot slot brengen we een kleurverdiepende impregneerlaag aan, zodat uw hardstenen vloer beschermd is tegen vuil en vocht.

Wij werken in de gemeente Gilze en Rijen, waar de plaatsen Gilze en Rijen onder vallen. Onze service is persoonlijk en klantgericht. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en bieden u altijd een passende oplossing voor uw vloer. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Wilt u uw hardstenen vloer laten reinigen, polijsten en impregneren door Vloeroptimaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar en geven u graag advies op maat. Laat uw hardstenen vloer weer stralen als nooit tevoren!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal