FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en bestaat uit twee kernen: Boven-Hardinxveld en Giessendam/Neder-Hardinxveld. Als bewoner van deze gemeente wil je natuurlijk dat je huis er tip-top uitziet en dat geldt ook voor de vloer. Hardstenen vloeren geven een stijlvolle uitstraling aan het interieur, maar na verloop van tijd kan de vloer dof worden en beschadigingen vertonen. Gelukkig biedt Vloeroptimaal de oplossing: wij kunnen je hardstenen vloer weer als nieuw maken door hem te laten reinigen en polijsten.

Het reinigen van de hardstenen vloer is de eerste stap. Hierbij verwijderen we al het vuil en de vlekken die op de vloer zijn achtergebleven. Dit doen we met professionele apparatuur en reinigingsmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor hardstenen vloeren. Na het reinigen gaan we over op het polijsten van de vloer. Hierbij wordt er een beschermende laag op de vloer aangebracht, waardoor de vloer weer gaat stralen als nooit tevoren. Bovendien wordt de levensduur van de vloer verlengd door het aanbrengen van deze beschermende laag.

Naast het polijsten van de vloer, biedt Vloeroptimaal ook een kleurverdiepende behandeling aan. Hierbij wordt er een impregneermiddel aangebracht dat ervoor zorgt dat de kleuren van de vloer intenser worden. Dit impregneermiddel beschermt de vloer ook tegen vocht en vuil, waardoor de vloer langer meegaat.

Als bewoner van Hardinxveld-Giessendam weet je dat er veel waarde wordt gehecht aan kwaliteit en vakmanschap. Daarom is het belangrijk om je hardstenen vloer te laten behandelen door een professional. Bij Vloeroptimaal werken we alleen met ervaren vakmensen die weten hoe ze je vloer weer als nieuw kunnen maken. We maken gebruik van de beste apparatuur en producten om ervoor te zorgen dat je vloer er weer als nieuw uitziet.

Dus ben je op zoek naar een bedrijf om je hardstenen vloer te laten reinigen en polijsten in Hardinxveld-Giessendam? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! We bieden kwaliteit en vakmanschap tegen een scherpe prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal