FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Krimpen aan den IJssel

Woon jij in Krimpen aan den IJssel en ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw hardstenen vloer te laten reinigen en polijsten? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het reinigen en polijsten van hardstenen vloeren en weten precies wat er nodig is om jouw vloer weer te laten stralen als nooit tevoren.

Een hardstenen vloer is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens heel duurzaam. Het is echter wel belangrijk om je hardstenen vloer goed te onderhouden, want anders kunnen er lelijke vlekken en krassen ontstaan. Dit wil je natuurlijk voorkomen, want een hardstenen vloer is een investering die je voor lange tijd wilt behouden. Daarom raden wij aan om je hardstenen vloer regelmatig te laten reinigen en polijsten door een professional.

Vloeroptimaal maakt gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige producten om jouw hardstenen vloer weer te laten stralen. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van een speciale diamantslijptechniek om je vloer te polijsten. Dit zorgt ervoor dat de vloer weer helemaal glad wordt en er weer als nieuw uitziet.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om je hardstenen vloer te laten impregneren. Hierbij wordt er een beschermlaag op de vloer aangebracht, waardoor vuil en vocht minder snel in de vloer kunnen trekken. Dit verlengt de levensduur van je hardstenen vloer aanzienlijk en zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je mooie vloer.

Wij zijn actief in Krimpen aan den IJssel en omgeving en hebben al vele tevreden klanten mogen helpen met het reinigen en polijsten van hun hardstenen vloer. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Zo kun jij binnenkort weer genieten van een prachtig glanzende hardstenen vloer!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal